Коледен подарък

Започната от zliqiliq, 23 Декември 2011 21:51:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

zliqiliq

Здравейте колеги и КОЛЕЖКИ.Помогнете на съфорумец в нужда,като му кажете какво да купи на жена си.
На 25 години е, не носи бижута,не пие не пуши и гримове не ползва.Парфюми има доста така че и това не става.Подарявал съм и домакински уреди(да не бях се раждал).Не вярвам и на цветя да се зарадва.Малко я описах като за обява в продава ама к'во да правя.Бюджета ми е ограничен 50-100 лева макс.

escobar

hitrata_lisi4ka

Можеш да ѝ подариш хубава книга, албум пълен с ваши снимки (или рамка с ваша снимка и романтично пожелание). Един съвет, мини през някое от онези щандчета по моловете да ти опаковат подаръчето. :)
Искам нещо русо, може и метла!

Bobi

Все още не познавам жена, която не би се зарадвала на един огромен букет, изпратен на работното и място пред нейни колежки/приятелки. Да, може наистина да не се зарадва на цветята, но жестът пред приятелките/колежките и ще я направи много щастлива... Странни са си жените... Ефектът от горното ще е да се почувтстваш като цар за седмици наред  (beer)

zliqiliq

Светкавични сте :D.Цветята не стават според мен за коледа(за под елхата).Книги доста чете-не е лоша идея като се замисля.Може и някоя MP3-ка.Обича да си слуша гейски музики.Ако е комбинация и от двете?

Чебурашка

Ето и едно предложение не много по темата обаче My Link

mitakinen

Жените умират за дрехи, чанти и обувки. Колкото се може повече  :D

AlexanderBozhinov

Цитат на: mitakinen в 23 Декември 2011 23:44:51
Жените умират за дрехи, чанти и обувки. Колкото се може повече  :D

+1 и козметика :)

pantata

(hammer) И аз още нищо не съм избрал. Книга ми звучи добре, ако не измисля друго.  (thup)

zliqiliq

Абе моята жена по едно време като отидех у тях и все романи някакви криминални четеше.И сега се опитва ама е по-трудно.А пък и постоянно ме кара да ползвам компютъра, щото не слушаме еднаква музика а и не може да си надува звука и викам една Mp3 да съм аз щастлив и една книга да е тя.Как мислите (разполагам с 2-3 часа и отивам да и ги взема) :D

zliqiliq

Колеги благодаря за помощта.Дълго се чудих какво да и подаря и измислих нещо(един приятел ми каза че сигурно съм луд) и се отказъх.Разделих се с 150 кинта и 1 час от времето си.Повисях до един спортен магазин и даже нямам идея какво си е купила ''спортистката''  :D.Исках аз да и го купя и после да и ГО СЛОЖА под елхата ама викам айде САМА ДА СИ ГО СЛАГА ;)

Vas

Късно видях темата, но това е най-добрия подарък  (thup)
Даваш и пари и тя си взима каквото и е на кеф  ;D