Смяна на алтернатор - 1.8 тдди

Започната от guarani, 21 Ноември 2013 13:32:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

guarani

Количката е форд фокус 1.8 тдди 2001г. и днес и изпуши алтернатора. Замериса, почна да свисти, да зарежда когато си поиска и такива историй. Сменял съм четки и колектор преди 3 месеца, почна да ми прави поблеми след това, в няколко сервиза казаха, че нищо му няма.. е вече му има! Реших да си взема рециклиран, обаче ми казаха едни цени: 180лв. - 90А и 270лв. - 110А, като не се знаело кой точно, защото се захващали по различен начин...

Та, какъв точно алтернатор да търся, къде и колко пари ще струва. Искам да се информирам, преди да ми дерът кожата!

Bobi

Колега, за 200 лв ще си вземеш чисто нов, оригинален, девствен алтернатор от Англия, че и пари за труд ще останат.

Alexi

даже за по малко ако се дебне търг

guarani

Все още живея в България, като отида в Англия ще пазарувам от Англия. Трябват ми предложения за магазини или алтернатори 2ра употреба/рециклирани тук и по специално в София!

Alexi

избора си е твой .. в момента има търг за нов алтернатор за 25 паунда ,едва ли ще заложи някой за него ..

Bobi

guarani

Цитат на: Bobi в 21 Ноември 2013 17:27:32
Единствените, за които се сещам са тези : http://www.fugo.bg/bg/parts/alternators

Пазарувал ли си от там? Обадих се и питах, казаха 270 лв. за алтернатор Magneti marelli, а в други каталози гледам е над 400лв.

ПП
Как да разбера дали купувам алтернатор, който ще стане на мястото на стария? Ако може някой да ми даде параметри на оригиналния..

Bobi

Не съм пазарувал. В някои форуми въпросната фирма дава отстъпки, може да потърсиш и да ти легне по-евтино.

К.Методиев

В София на Симеон има една фирма се занимава с рециклиране на алтернатори, работили сме с тях и са коректни.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Besniq

Карам същата кола, преди месеци смених моя, купих го по обява в Продавалника за 60лв. целия + "удължителния вал".
Към модераторите, не е реклама !!!

pAbLo

Опитай Тези
В Пловдив съм ги виждал,хвалят се че рециклират
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

guarani

Аз си взех един от Фуго, за 230лв. с отстъпка, нов! Пише че замества Marelli, в понеделник го монтирам. Иначе за моя двигател е 90А нали?

Besniq

Цитат на: guarani в 22 Ноември 2013 15:46:48
Аз си взех един от Фуго, за 230лв. с отстъпка, нов! Пише че замества Marelli, в понеделник го монтирам. Иначе за моя двигател е 90А нали?
Да и моето е 90А

pAbLo

"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D