Да покажа и моя General Lee - Ford Sierra

Започната от c4212km, 18 Ноември 2013 20:40:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

c4212km

Здрасти колеги! Ето малко снимки и на моята кола:  (fe)

Pyrhel

Ето я машината, чийто собственик не мога да открия на паркинга на Баухаус! :D
Добре дошъл (beer)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

Добре дошъл и от мен! Интериорът е като нов.  (ford)

hitrata_lisi4ka

Много е хубава! Дали ще я видим утре на ОМВ Бояна?
Искам нещо русо, може и метла!

viksata

Добре дошъл !
Аз следя развитието на колата в Сиера форума, доста труд си вложил, но на мен ми идват малко повече таз броня :)
Важно е на теб да ти е на сърце!  (thup)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

c4212km

ffmk1l

Сиерата не е лоша, но ако може да ти дам един съвет-махни тая броня. Това е недоразумение просто. От време на време чувай какво ти се казва, все пак си се регистрирал във някакъв форум значи искаш да видиш мнението на останалите. Смело напред.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

opex

Видях я миналата сряда май като се навърташе около KFC на Бояна та я поогледах докато хапвах с още 2ма кияци.
Предната броня сама по себе си е ок, но без съответните прагове и дори задна броня стои ни в клин ни в ръкав просто.
Предполагам умишлено са черни, както и спойлера (м-у другото като я вкарваш в гараж и отваряш багажника слагай една кърпа на крилото да не се драска), но пробвай поне всичко в цвета на колата (без джантите) между другото този нюанс на жълто е жесток според мен.
Иначе с обикновена броня с допълнителен 'нож' отдолу, както се слага на ескорт от рено лагуна, може да стане много по-добре от колкото с тази броня. Важно е всичко да е в унисон и да се прелива по-скоро вместо купчина от епично-яки елементи без връзка.
Всеки си има вкус де (казало кучето)

п.п. какво има под капака, преработки, модификации? ;)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

cosworth team ruse

и аз да hate-На малко,много грозна  броня братле,не се връзва грам с колата,и голямото крило не се връзва с 5-те врати  8)това е само като идея нищо лично към твойте виждания за колата
FORD SIERRA POWER

sierrata

Възможно е да повишава конските сили  ;D
Only cosworth is my God

Радко

Крилото ми харесва, но бронята наистина не подхожда на самия дизайн и линия на колата. Има 2 броний за сиера мк3-4 като твоята ... стандартна(със/без халогени) и cosworth броня според мен поне! Иначе сиерата ме кефи ... ще се радвам да се запознаем  (beer)

c4212km

Bobi

Така е много по-добре, колега! Страшна е Сиера-та, браво! Наистина много ми харесва.

SICKandPROUD

Съгласен съм с колегата, така и на мен ми харесва доста повече...  8)

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

hitrata_lisi4ka

Имах удоволствието да видя сиератана живо. По-запазена кола на тези години не съм виждала. И за не знам кой път ще си повторя тайната мечта, да съм кола :D
Искам нещо русо, може и метла!

opex

Цитат на: hitrata_lisi4ka в 14 Декември 2013 14:38:07
Имах удоволствието да видя сиератана живо. По-запазена кола на тези години не съм виждала. И за не знам кой път ще си повторя тайната мечта, да съм кола :D
всичко е до поддръжка...редовно шпакловка и боядисване :D
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

toretosz

Добре дошъл колега,аз също си мисля че в този вариант малко не и стои добре.Идеята ми че бронята не е лоша просто иска малко преправяне прекалено е агресивна за сиера.

виж тези опции са малко по сдържани и стоят добре

Задължително бели мигачи отпред ще я оворят(по 10 лв са чисто нови),както и късия капак с решетката .Иначе се радвам че се грижиш за нея.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

c4212km

Малко раздвижване на темата ми   (hrn)   (fe)

c4212km

За добро или лошо, през изминалите месеци се наложи да направя малка промяна с броя на вратите, заради един пернишки Голф-Волф, но важното е, че пак съм тук..  (race)

SICKandPROUD

Да бе да, яко са те забърсали отзад.
Два голфа са ме праскали мен, един път отзад, после в дясна задна врата. Голф 2 , после 4-ка.  >:(
Честито за новото попълниние, Готино е.

c4212km

SICKandPROUD

Дай малко инфо за новото попълнение де... 8)

kralq