Фиестата на Polly (Fiesta 1.25 Comfort)

Започната от Polly, 23 Септември 2011 10:43:20

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Polly

Здравейте,
Аз съм Поли, а моята кола е Форд Фиеста 1.25 бензин. Колата е ниво оборудване комфорт, карам я от края на 2007 г. и за четирите години, през които съм заедно с нея мога само хубави неща да кажа.
Ето и снимки на любимата Фиеста:

Името няма значение...
                                  Важни са ХОРАТА, които седят зад него!

Polly

Тук е с багажник:

Багажникът е Hapro 380 литра.
А сега и впечатленията от напълно натоварена фиеста: багажник+багажник на покрива+2 сака в купето: колата и при висока скорост над 120 км се държеше изключително стабилно на пътя, дори по-стабилно отколкото, когато е без багаж. Доста по-различно усещане: здраво стъпила на пътя, буквално залепнала и при добро ускорение се справяше и с баирите, т.е. поддържаше скорост около 11о км. Разход с включен климатик и абсолютно натоварена 6.5/100.
Името няма значение...

Alexi

идеалната дамска колица ,много е запазенка

Polly

И за семейна става, това лято я тествахме като такава, събра половината къща :D
Името няма значение...

Danchev

Това му е хубавото на хеча, като се наложи събира колкото му подадеш :D
How about a magic trick?

Polly

Мда, горе долу е така, но и постигнах мъжкото съвършенство като става въпрос за събиране на личен багаж :)
Името няма значение...

Pyrhel

С всички автомобили е така с натоварването, много приятно се усещат когато са натъпкани. Онзи ден бях натъпкал 300 и няколко кг в багажника на монди и беше като кораб :D

Много ми харесва подписа ти :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexander

Страхотен малък автомобил! Само радостни моменти с него! И да подпса найстина радва! ;)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Иван Вълков

Много усмихната фиеста. Много километри да те слуша и още много багаж да пренесе  ;)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Bobi

Браво, Polly!Направила си най-правилният избор, когато си купувала фиестата. Изглежда много готина и запазена за кола на жена, за което те поздравявам и пожелавам много весели моменти с нея!

amplified

Много опасни стикери на предното стъкло :D

Jumper

Нямаш идея каква работа вършат - само някой се приближи, лекинко разлащаш колата... и беж да го няма. Като от пернишко Голфе се плашат! >:D

Bobi

Само тези връзки на тасовете не ми харесват  :P Не сте ли се замисляли за някакви джантета?

Polly

Вярно е, че малко грознеят връзките на тасовете, но предпочитам железните джанти- по-издръжливи са  и не ги мисля толкова като мина през някоя дупка. :-X
Името няма значение...

{REDNIKA}

Поли със Здраве да си я караш и още много без аварийни километри :)
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Polly

Благодаря на всички за хубавите думи! (fri)
Името няма значение...