Ford Focus 1.8 TDCI 115ph

Започната от didovrabeca, 08 Октомври 2013 00:21:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

didovrabeca

От година и половина съм собственник на този Фокусник и за сега съм много доволен.

Имам мераци да му увелича кончетата под капака така че приемам всякакви идей за тунинг.

Bobi

Здравей и добре дошъл! Много ти е готин Фокуса, най-вече с новите джанти. Със здраве да си го караш!

vladi tanev

Ооо Диане най после си го пуснал Фокуса тука,има един човек Pyrhel-Pyrhel той е твоя човек на него се обаждах за софтуера ти.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

hotblooded

Много добре изглеждаща кола, надявам се и в техническо отноношение да е такава каквато изглежда - и дълго време да се "слушате"!

ffmk1l

Честито, красавец е, докарай го да го видим някоя среща, омръзна ми само аз да съм с Фокус. (rofl)
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

vladi tanev

Вени между другото сте си комший със този Фокус и собственика
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

didovrabeca

Е още съм нов тук и незнам кой от каде е но ще се опознаем :).Влади нямаш ли отговор за онова моето питане??

deshi

Грозен си кат` OHC  .....

didovrabeca

Колеги да ви попитам дали си заслужава промяната от мойте черни джанти с тези

vladi tanev

Моето мнение е твърдо НЕ стaрите ти 17-ки петолъчките сa в пъти по хубaви a и стоят нa фокусa по добре
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

whaaazp

определено старите са по-добре  ^-^

didovrabeca

мерси и аз реших да си го оставя със старите джанти

didovrabeca

Новата ми придобивка. :)

hotblooded

Изглежда добре, но вечер, на дълъг път - не ти ли дразни очите?  Някъде бях чел че зелена подсветка с червени стрелки най-малко измаряла очите...

Bobi

Много добре е станало!

mitakinen

Иво две години карах Мондеото с такава подсветка и не ме дразнеше. Снимката не дава реална представа

didovrabeca

за сега не ми пречи но ако почне то си има регулиране така ,че може да се намали да не свети много силно :):)

T-Mac

Моя сам си намали подсветката да не ми дразни очите ... като му изгоряха някои крушки  :D
На мен и на снимка ми харесва, предполагам и на живо е добре.

blago87

A, колега, ако не е тайна колко излиза тази операция, че аз от както съм взел колата искам да сложа такъв ама все се отказвам? И трудоемко ли е или е само ръг-тръг

didovrabeca

Ами колега аз поръчах плазмите от ибей сдоставката ми излезнаха 122лв. но от там стана сложното.За да ги сложиш трябва да знаеш от каде да си вземеш ток за да светят само като пуснеш фаровете,но и това не е трудно наи големия зор беше да настроя стрелките на таблото след като монтирах циферблата.И да кажа да внимаваш много като ги сваляш стрелките че има опасност да ги счупиш.Ако искаш ще ти дам линк от кадето ги поръчах..