Ремонт, рециклиране на турбина

Започната от Bobi, 23 Септември 2011 20:14:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

В долния файл има прекрасно обяснение със снимки на това, какво представлява ремонт, рециклиране на туркомпресор.Примерът е с турбо на Митсубиши, но всички турбини, в голяма степен, са идентични.

Ремонт на турбо

Иван Вълков

Супер обяснение, само дето за да ти рециклират турбото защо е толкова скъпо. Поне според обяснението невиждам кой знае каква суровина да се влага :-[

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

rosen700

Цитат на: Bobi в 23 Септември 2011 20:14:53
В долният файл има прекрасно обяснение със снимки на това, какво представлява ремонт, рециклиране на туркомпресор.Примерът е с турбо на Митсубиши, но всички турбини, в голяма степен, са идентични.

Ремонт на турбо

По скоро бих си купил нова.............едва ли разликата е повече от 500-600 лева
С тази кола съм се заклел да съм шофьор, не монтьор......и така ще бъде!

whaaazp

Цитат на: rosen700 в 23 Декември 2013 22:11:34

По скоро бих си купил нова.............едва ли разликата е повече от 500-600 лева

Зависи колко свободни имаш в момента...?

rosen700

С тази кола съм се заклел да съм шофьор, не монтьор......и така ще бъде!

mladenmih

Взимат толкова пари защото оборудването за ремонт на турбокомпресори не е никак евтино,а в приложения материал се вижда как на здрава турбина се сменя ремонтен комплект.А колкото до това каква турбина да слагаме-каквато и да сложим ако не отстраним причината за счупването на предходната турбина ще имаме доста проблеми!
"аз съм най младия от инжинерите Харпов те ви казват да не пиете-не ги слушайте-пийте"