Видях те!

Започната от Pyrhel, 17 Септември 2011 14:11:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pantata

Снощи се мернахме с divxstore на светофара до планета, не знам само дали ме позна :)

tha22don

Аз редовно виждам един сребрист фокус МК1 в БПС (със старите лайстни) да паркира зад сграда 8 - да си признае кой е, че да не поствам рег. номер ;)

Vasilev

Признавам си :) Следващия път като се мотаеш там звънни да направим едно кафе. Номерът ми го има в указателя.

Pyrhel

Дръннете и на мене да се запознаем :P
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Vasilev

Ако звънне, набързо ще съберем групата за обедното кафе :)

vanvan

Цитат на: bay_huy в 19 Август 2013 12:18:10
Да аз бях и Pyrhel беше зад мене. В сряда на омв гледай да се явиш тоя път :D

И ходиш на фитнес в The Pulse, а? Ше видиме тая работа ... ;D

bay_huy

Макло ас :D не ми личи ама хода (rofl)

Furcy

Ако ще пиете кафе в Бизнес Парка - дръннете и на мен да се запознаем - Ярослав 0.8.8.8.3.3.6.7.1.4

vanvan

Цитат на: bay_huy в 16 Септември 2013 21:47:20
Макло ас :D не ми личи ама хода (rofl)
Пийна ли винце на входа :D

bay_huy

Цитат на: vanvan в 17 Септември 2013 12:57:56
Пийна ли винце на входа :D

Ние ние! Само водЪ поркам ас! И водЪ от пириалната :D

vanvan

Тц-тц...разочаровал си убавото мИмиче...

bay_huy

Цитат на: vanvan в 17 Септември 2013 14:11:52
Тц-тц...разочаровал си убавото мИмиче...

Бих я очеровал по друг начин ма нема как да стане! Общуването с ваза е по-лесно :D (rofl)

vanvan

аз днеска пийнах и апнах

bay_huy

И подараци си оставил :D

tha22don

Цитат на: Vasilev в 15 Септември 2013 21:42:02
Признавам си :) Следващия път като се мотаеш там звънни да направим едно кафе. Номерът ми го има в указателя.
Какво се мотам, аз в 8-ма сграда работя от няколко седмици :) Трябва да направим едно обедно/следобедно кафе ;)

vanvan

Цитат на: bay_huy в 17 Септември 2013 21:26:49
И подараци си оставил :D

Еми ...да имате време да научите името преди да дойда на някоя от срещите, че трудно се помни  ^-^

bay_huy

Цитат на: vanvan в 18 Септември 2013 17:10:40
Еми ...да имате време да научите името преди да дойда на някоя от срещите, че трудно се помни  ^-^

Довечера да си на ОМВ без право на оцъствие :D

ihovahi

Който фôрка "майстор" си нахôда!

Bobi

Днес май засякох колегата slavov92 в Студентски град. Момчето, което возех ми каза, че ескортчето е било с клубни стикери. Докато се обърна и бепе изчезнал.  ;D

Pyrhel

Беше и на срещата горе на ОМВ-то даже, ама не можах да обърна внимание много, много :(
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

opex

и аз не можах... освен да му давам дирекции къде как да паркира :D нищо, от понедрелник и аз ше снова 3 седмици по студентки пардон студентски и там може да се засичаме
п.п. мда и аз мислех веднага да си лягам.. :D
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

К.Методиев

Сутринта Борко беше паркирал в локалното на Горнобански път.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

amplified

В 2 сутринта трудно маневрирам из гаража :D :D

К.Методиев

Байо преди малко маневрираше фокуса на светофара на панорамния път.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

bay_huy

Цитат на: К.Методиев в 23 Септември 2013 07:45:30
Байо преди малко маневрираше фокуса на светофара на панорамния път.

Ако е било към 7:30 съм бил аз. На чепишев?

К.Методиев

Да точно ти си беше, понеже те видях, а и колата не се бърка лесно.

opex

Видях slavov92 днеска пред 4ти блок на ТУ свирках махах едвам ме отрази, сигурно ще да е бързал за лекции :D
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

К.Методиев

Ти като се мотаеш там, що не се обаждаш по цял ден съм по студенстки.

escobar

Ако видите нещо черно и да мига - не е извънземно, аз съм.

opex

от утре до 10ти октомври съм всеки ден без неделите (надявам се!) там  кажи-речи от 8 сутрин до 7 вечер  :'( - в 4ти блок и/или из кафетата :D главно Бродуей, Джумаята, Модера, 35, Фейса и онова умрялото дето го строиха 3 години на светофара на манджата :D
А къде да ти се обадя жисием ти нямам :) моъ е нуа осъмосъмшес четричетришес дветритри (rofl)
qaяכSTuning
Suum cuique