Видях те!

Започната от Pyrhel, 17 Септември 2011 14:11:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bay_huy

Цитат на: vanvan в 02 Август 2013 09:23:58
Ха-хаа, добре!

След почивката ще видя кога ще дойда...

@bay_huy - предполагам това си бил ти?
http://vanvan.snimka.bg/automobiles/ford-focus-st.767945.31134904.big

ДАааа бях на кино и нямах визитка в мене да ти я сложа и се изнервих много а мацката се счупи да ми се смее :D мислех да ти остава телефона моя ама ме досрамя. Аз съм много срамежлив и чувствителен :D

Pyrhel

Цитат на: bay_huy в 02 Август 2013 10:35:37
ДАааа бях на кино и нямах визитка в мене да ти я сложа и се изнервих много а мацката се счупи да ми се смее :D мислех да ти остава телефона моя ама ме досрамя. Аз съм много срамежлив и чувствителен :D

better love story than twilight (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

vanvan

Цитат на: bay_huy в 02 Август 2013 10:35:37

Ха-ха! Моята реагира по абсолютно същия начин като правих снимките ;D

amplified

Така е кат имате жени, аз си права квот си искам :D
Baj chehul всички го знаем  (rofl)

hitrata_lisi4ka

Така, така! Аз па съм женско и ми е кеф! :D
Днес видях едно мнооооого симпатично фокусче. Спря до мене и му махах да си смъкне прозореца, за да му дам визитка. Пича ми помаха и се нахили.
Искам нещо русо, може и метла!

bay_huy

Ако е бил с жема му как да си свали джама?! Ще му паднат зъбите след тва (rofl)

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

hotblooded

Цитат на: hitrata_lisi4ka в 03 Август 2013 13:25:19
Сам беше :D
Може да е била наведена и да не си я видяла :)  (rofl)

pantata

Вчера мернах фокуса на Боби

на паркинга

пред тях :))

whaaazp

Видях mitakinen на завоя до басеина в Бургас... :)

mitakinen

И аз видях, че някой махна :)

hotblooded

Въртите се край къщи и не се обаждате :)

Иван Вълков

Днеска видях Митака /SICKandPROUD

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

amplified

Оня с хромираните капачки пак ми отрови живота :D

emkata

Преди 10 мин. свирнах на  Влади Танев, но май не ме отрази. Следващият път направо спирам колегата за по кафе. :))

mitakinen

В последния момент видях Борко натоварил дисагите на излизане от Бургас

amplified

Ммм, колко готино седи ниска, а? :D

opex

Днеска засякох в Младост на един светофар двама с някакво мондео със лепенка форд-клуб нещо си. Викам 'пичове вие от кой клуб сте?' :D 'От новия.' 'Кой нов, на Данчев ли' (така ми дойде в бързината хаха) 'Не... /вика единия и ми подава тази визитка http://fordbg.com/portfolio/vizitki-ford-club-bulgaria
хаха цирк голям :D кои ли са били ::) :))
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Backstage

Ескорта със зелените джанти на колегата slavov92
Засечен днес във Бяла

Pyrhel

Цитат на: opex в 16 Август 2013 21:03:02
Днеска засякох в Младост на един светофар двама с някакво мондео със лепенка форд-клуб нещо си. Викам 'пичове вие от кой клуб сте?' :D 'От новия.' 'Кой нов, на Данчев ли' (така ми дойде в бързината хаха) 'Не... /вика единия и ми подава тази визитка http://fordbg.com/portfolio/vizitki-ford-club-bulgaria
хаха цирк голям :D кои ли са били ::) :))

Аз и bay_huy :)

supertorr

Цитат на: Pyrhel в 17 Август 2013 11:37:39
Аз и bay_huy :)
Еееееее не направо сте се изгаврили; )
Поне си изповядваш греха ;D

Pyrhel

Ако бях казал "истинския" да не вземат пак да ни осъдят, вече ме е страх :))

bay_huy

Аз отричам до доказване на противното :D истината е че нито го чух кво ме пита нито го асимилирах и по енерциа си казвам че не сме другия клуб (rofl)

opex

Bayо теб ли засякох снощи на околовръстното и цъкнах с аварийките, после зави към България на детелината?
(аз те ся се прибрах...лека нощ :)) )
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

bay_huy

Да аз бях и Pyrhel беше зад мене. В сряда на омв гледай да се явиш тоя път :D

gsto

Днес черното комби се срещна с едно тъмно синьо Мондео - софийски номер с много четворки и клубен стикер на номера. Бяхме на бул.Черни връх и си "карахме"/стояхме бая време един зад друг.
Гледахме се, гледахме се, ама като не го познавам и нямам стикери все още... ::)

momo76

Бил е tropper, щом има много четворки.

tropper

Цитат на: gsto в 19 Август 2013 21:42:49
Днес черното комби се срещна с едно тъмно синьо Мондео - софийски номер с много четворки и клубен стикер на номера...
Хмм... възможно е. Аз минавам по "Черни Връх" всяка сутрин от Хладилника до Кошарите и вечер в обратната посока... ама съм бил заблеян и не съм те отразил  (fri)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

tha22don

Днес видях pyrhel-a покрай бизнес парка към 17:50ч. Тези джанти наистина много му тичат на мондеото  8) и лепенката за събора е отличителна.

Bobi

Снощи май засякох колегата B.Stoilov до СУ, но не съм сигурен дали беше той...  ::)