Mondeo MK3, джанти от какво, Волво, Рено...?

Започната от Marlboro, 25 Юни 2013 23:06:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Marlboro

Някой знае ли, джанти от какви автомобили съвпадат с тези за Mondeo MK3?
Уж от Волво, Рено, Пежо, ама като гледам то централните отвори хич не съвпадат, хубаво че са 5х108...
Поне за Волво моделите, гледам че са със централен 60.1, 65.1...
Мондео МК3 е с 63.3, от какво друго или кой модел джанти биха станали, идеи?
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

whaaazp

Не мисля, че има такива. Слагаш втулки или на стругар да разшири отвора и така. :)

Alexi

никои освен оригинални не пасват точно .. ще ти трябват втулки и евентуално фланци ..

Marlboro

Ясно, значи ще се търсят само оригинални, с фланци и стругари не ми се занимава. Бях харесал няколко модела на Волво, ама...

moni74

Какви джанти искаш? Аз се колебая дали да не продам Dezent-а, с който бях доскоро. Харесват ми много, ама имам една идея и ще се окажат излишни. Те са с втулки за Форд, нямат проблем и са прави. Проверявах ги, когато ги взех.
Мисля да търся оригиналните 18"-ски, с които е била колата досега, такива за Титаниум.

----------------------------

Marlboro

Не искам, нито втулки, нито стругари, нито афтър маркет джанти. Мислех си за модел, който си се слага заводски, обаче с разликите в централните отвори, избора намаля.

hotblooded

Цитат на: Marlboro Classic в 26 Юни 2013 14:47:43
Не искам, нито втулки, нито стругари, нито афтър маркет джанти. Мислех си за модел, който си се слага заводски, обаче с разликите в централните отвори, избора намаля.
На какви цолове си се спрял 16,17,18? Гледай да ги дават и с гайки, че комплект гайки са 80 лв!

amplified

За втулките не пречи, поне аз така карам зимните.

Marlboro

Спрял съм се на 16 или 17. Но искам централния да си съвпада точно, втулки не ми се слагат. Уж 16ки за зимата търся, но ако изпаднат някои 17ки, може моите да останат за зимата. Някой от другите производители, (волво, рено, пежо...) няма ли джанти 5х108 с 63.3 централен?

Alexi

Цитат на: Alexi в 26 Юни 2013 08:05:48
никои освен оригинални не пасват точно .. ще ти трябват втулки и евентуално фланци ..

Nymph0

Много са колите от които могат да паснат добре. Ето един сайт който може да помогне за избора от коя кола : http://www.wheelfitment.net/