Audio muted - що за проблем?

Започната от fordsiesta, 30 Декември 2012 10:08:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

fordsiesta

Колеги от няколко дена забелязах, че когато на Sony-то натисна "Phone" за да го свържа с блутута на телефона, ми изписва "Audio muted". Пробвах какви ли не комбинации, прочетох една книжка, която имам, но не мога да разреша проблема! Телефонът също не "вижда" блутута на колата  ??? Единственото за което се сещам е смяната на акумулатора преди това да се случи, дали има връзка и как да разреша проблема? Моля за помощ!!!!!!!!!!

Pyrhel

Съвсем нормално поведение. Този бутон си мютва :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexander

Просто нямаш блутуут, а а всчики копчета за телефон Mute-ват аудиото! Не правят отделни сони-та за със и без блутуут и затова на всички модели има копчета!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

fordsiesta

Не се разбрахме :) Значи до преди няколко дена всичко работеше точно! Т.е блутута на колата се свързваше с блутута на телефона и говорех без ръце. След смяна на акумулатора /не знам дали въобще има връзка/ забелязах, че когато превключа на "phone" ми пише "Audio muted" и че телефонът не "вижда" блутута на колата. В резултат на това не мога да свържа телефона. На Сонито не виждам никъде копче "Mute" нито пък на волана.

hotblooded

Цитат на: fordsiesta в 30 Декември 2012 17:14:25
Не се разбрахме :) Значи до преди няколко дена всичко работеше точно! Т.е блутута на колата се свързваше с блутута на телефона и говорех без ръце. След смяна на акумулатора /не знам дали въобще има връзка/ забелязах, че когато превключа на "phone" ми пише "Audio muted" и че телефонът не "вижда" блутута на колата. В резултат на това не мога да свържа телефона. На Сонито не виждам никъде копче "Mute" нито пък на волана.
Съвсем друго каза:

Цитат на: fordsiesta в 30 Декември 2012 10:08:15
когато на Sony-то натисна "Phone" за да го свържа с блутута на телефона, ми изписва "Audio muted".
Колега, като свалиш акумулатора и всички настройки на радио, джамове, аларма - се връщат "в първи клас" и трябва да ги правиш наново....

fordsiesta

Дано да е това колега! И как сега да му "кажа", че има блутут?
Прочетох в разни чуждестранни форуми за подобен проблем с "audio muted", но там описват един съвсем друг и по-страшен проблем.
При мен всичко работи на 6, не прескача от audio на phone или обратното, но за сметка на това явно не знае че има блутут.
Как да го програмирам отново?
Влагодаря за включването!

fordsiesta

Здравейте и честита нова година! Да сме живи и здрави всички!

Вижте какво намерих във връзка с проблема:
http://www.fordownersclub.com/forums/topic/18727-focus-bluetooth-voice-control-stopped-working/

Може ли някой да помогне по въпроса?
Блутута активира ли се и се деактивира от менюто или нонстоп е активиран? Да не би да съм натиснал нещо?

PsychoRealm

Здравейте, за да не отварям нова тема, ще пиша в тази, има ли развитие по темата или не, защото имам същия проблем и се чудя, какво да правя... ? Благодаря предварително.

Alexander

Цитат на: PsychoRealm в 24 Май 2013 22:11:05
Здравейте, за да не отварям нова тема, ще пиша в тази, има ли развитие по темата или не, защото имам същия проблем и се чудя, какво да правя... ? Благодаря предварително.

Цитат на: Alexander в 30 Декември 2012 13:31:55
Просто нямаш блутуут, а а всчики копчета за телефон Mute-ват аудиото! Не правят отделни сони-та за със и без блутуут и затова на всички модели има копчета!

Предполагам че при теб случаят е такъв! Ако не ти е казано че изрично имаш Bluetooth!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

PsychoRealm

много е вероятно, никой нищо не ми е казал, човека от който я купих , я е вкарал преди месец и той едва ли знае....как мога да разбера, дали имам блутут... ?

Alexander

По VIN номера, ако искаш го постни или ми го прати на съобщение и ще проверя

by hotblooded