Ford представи новата Kuga

Започната от ForeverFord, 17 Ноември 2011 14:57:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ForeverFord

В САЩ моделът пак ще се казва Escape.
Ford представи официално новото поколение Escape, както ще се казва в САЩ познатия в Европа като Kuga кросоувър. Неговата премиера се състоя в Лос Анджелис, а пред Европа ще се появи на автосалона в Женева догодина.

Според представители на компанията Kuga и Escape няма да се различават по нищо, като целта е моделът да стане глобален и да се продава в цял свят. Цената му обаче ще бъде по-голяма от тази на настоящия. Това е най-вече заради големината на автомобила, който ще превъзхожда своя предшественик.

Ford Escape/Kuga получава редица интересни опции. Една от е постоянна интернет връзка. Има още система за автоматично паркиране, която вече е позната от някои модели на компанията.

В САЩ Escape ще се продава с атмосферен двигател с обем 2.5 л., както и с два агрегата с турбини - 1.6 и 2.0 л. Последните ще бъдат достъпни и в Европа, където обмислят да снабдят Kuga и с новия трицилиндров двигател с обем 1.0 л., който наскоро бе пуснат в производство. Това обаче засега е само предположение.

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Alexi

уф пак имам много критики ,някаква смесица от Хюндай отпред и Ауди Ку5 отзад ,получил е и разхвърляното табло от Фокуса .. да не кажа ,че настоящия модел по ме кефи и като външност и като интериор .. 1.0 в такъв автомобил пък е доста оригинален похват и малкото клиенти да се откажат .. то и сегашната Куга не се продава добре щото е много скъпа ,явно тенденцията ще се спази .. дано поне мондеото не ме разочарова като излезе ..

mitakinen

Като гледам снимките на камуфлажното Мондео ми се струва, че новото  ще е почти същото отпред

ForeverFord

mitakinen

За съжаление това е рисунка, както и това

Според личното ми мнение и гледайки поразпадналия се камуфлаж на тестовата кола

ще прилича много близо да това след като и Кугата заприлича на последния фокус

Bobi

Ако повторят грешката си с дизайна при Фокус Мк3, Форд ще загубят доста клиенти!

Pyrhel

Не ги губят с дизайн, а с цените... :)

Сеат имаха миналата година промоция за Ибиза - Купра и Боканегра за по 20 и няколко хил. Всички знаем кога една Фиеста ST 180 коня с всички възможни екстри по нея ще е 24 хил... Да - никога...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

tha22don

И на мен първата генерация на Куга ми харесва повече от предстоящата. Настоящата е по-събрана - не е като голям джип, който да се чудиш къде да паркираш и как да минаваш в улички с две редици коли отстрани.
Наистина е доста скъп за Форд джип....като гледам в Русе основните им клиенти са Митниците :)

ForeverFord

Докато се ровех из фейса,ми направи впечатление,още снимки на новата Kuga

Ето и малко детайлни снимки:
Мега яките джантиииии!!!!!!!!

ForeverFord

Ето една много хубава снимка

Чебурашка

След последните снимки все повече започна да ми харесва   8)