Боядисване на волан

Започната от Pyrhel, 12 Март 2013 09:42:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Някой боядисвал ли си е волана? Чудя се с какво да го намажа, така че да попие и да не цапа после.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

К.Методиев

Светльо ми боядисва моя с боя за кожени якета.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Pyrhel

Това беше първото, с което пробвах да го намажа :)) Ама нещо не ми хареса, цапа, после излизах почти ей-така :))

К.Методиев

Ти се е*ваш, не знам каква му е точно неговата боя беше на тампон, обаче ръцете винаги са ми чисти.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

BIGFORDFAN

Мда, половината Сф група е с намазани от Светльо волани, без забележки са си...

Pyrhel

А ся е ред да каже(те) с какво ги маже :)

BIGFORDFAN

Е там е работата, че не казва, все пак е магьосник и може и нещо вълшебно да има в цялата работа...   :))

Bobi

Хаха, яката държавна тайна. За 10 минути в Гугъл ще намериш поне 200 магьосника...

Ей го първият - Liquid leather.
Вторият - Leather Refinish.
И т.н.

Pyrhel

Liquid leather-а има 2 части - за почистване, другата е за "съхранение" - крем някакъв. Рових след като видях един волан, обработен с тях преди време, ама се оказа, че не са боя.

Иначе мисълта ми е да е нещо тествано, че един път го мих след като го намазах с тая боя за кожени дрехи :D

momo76

Виждал съм боядисани волани, правени някъде в Горубляне. Става като истински, даже и релефа възстановяват. Половината горубленски коли са с боядисвани волани и салони.

Bobi

Цитат на: momo76 в 12 Март 2013 12:35:48
Виждал съм боядисани волани, правени някъде в Горубляне. Става като истински, даже и релефа възстановяват. Половината почти всички горубленски коли са с боядисвани волани и салони.

Даже цели салони боядисват там.. Най-вече на премиум автомобили. После някой се радва на някой трошник като "нов внос" на "реални" 120 к км.

Pyrhel

Кой скоро разказваше, че точно там боята на волана струвала 80 лева. Мне, мерси, много им е порастнала работата, не съм за там :)

Alexi

моя го боядисах с качествена боя за кожено яке че беше поизбелял ,не е мръднал вече доста време нито цапа нито нищо .. трябва да се остави да изсъхне боята обаче без да се пипа поне 10-12 часа хубаво да стегне

whaaazp

То в Бургас претапицирането ще ми излезе някъде там.
Преди Светльо ми показа боята и го боядисах - изкара около 7000 км и пак беше за боя. Което с боя за 4 лв. стигаща за n броя волани беше задоволително, НО след второто боядисване ефекта не беше добър и за 2000 км почна да цапа и т.н

Та преди два дни игра Маглиото и е голяма цапаница докато се свали боята, дано не се налага на никой.

pen4o22

С боя Силлвър за кожени якета става екстра,струва около 3лв.има я в Била и Кауфланд и държи 3-4 месеца.После пак  ;D

Streetracing

Моя го боядисвах с боя за кожени якета но не става. Четох много мнения всички били доволни но като го боядисах и като пипна волана остават отпечатъци и после се изтри. Хем го бях оставил 1 ден да съхне напечено яко от слънцето но не става !

Streetracing

Точно с тоя силвър го боядисвах. Пълен та*ак е !

kralq

С крем nivea  (rofl) (rofl) (rofl) ( не се сдържах просто).
Някой няма ли да каже някакво гарантирано решение, получило се без остатъци по пръстите и изпробвано от няколко човека?