Регулатор, прекъсвач

Започната от toretosz, 24 Февруари 2013 11:23:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

toretosz

Може ли някой да даде инфо за прекъсвач,регулатор става въпрос за коли които не са ЕФИ или са ефи ама ги търкаляме на проста газова.

ЦитатМишо на тези карбове регулатора ще ти е само слуха на 1во място ... и натам вече оборотомер и километраж  Другия вариянт дето пак включва парички е прекъсвач към бубината дето се връзва .. има ги по И-бей  Успех ще следя и аз как се развиват нещата

В частност на мен ще ми трябва за едис.По простата причина че ще го карам на проста газова.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Радко

Ето какво точно имах предвид с този коментар: http://www.ebay.co.uk/itm/WEBER-ALPHA-REV-LIMITER-ARL1-/160978271338?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item257b0d7c6a
Нещо такова ще свърши работа, но са си доста парички  :-X

cifko

launch conrol  Това би трябвало да свърши работа, трябва само да се види кое ще прекъсва релето на едиса

michael_cool

Цитат на: toretosz в 24 Февруари 2013 11:23:24
Може ли някой да даде инфо за прекъсвач,регулатор става въпрос за коли които не са ЕФИ или са ефи ама ги търкаляме на проста газова.

В частност на мен ще ми трябва за едис.По простата причина че ще го карам на проста газова.

Благодаря , че направи темата ... много важен момент за мен , предполатам и за теб . Като се залисаш на някой завой и от адреналина едва ли ще ти е до гледане на оборотомери и т.н .
Само две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост!

Радко

Цитат на: michael_cool в 24 Февруари 2013 21:01:29
Благодаря , че направи темата ... много важен момент за мен , предполатам и за теб . Като се залисаш на някой завой и от адреналина едва ли ще ти е до гледане на оборотомери и т.н .
Най-добре е да има "лимитер" особено ако има мощност доста, но все пак ... Мишо ти си с карб трябва да знаеш как са високите обороти 

michael_cool

Аз съм свикнал да си гледам оборотите , но ако сложа другите карбуратори нещата ще се променят  ;D искам да мога да карам на ръба на разумните възможности на двигателя ... миг невнимание и всичко става на салата . Почвам да се замислям за други варианти , първо за електрониката с която ще управлявам двигателя и т.н  ::)  Най лесно е да наредя всичко и да давам газ , но ако ще правя нещо предпочитам да го направя както трябва и да взема максимума . 
Само две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост!

lazarkk

Колеги някой измислили  нещо по въпроса, че мен по ме интересува launch control, който прекъсва захранването на бобината, не толкова прекъсвач във високите?
Да може да поддържа избрани от мен обороти на старт, например да може да се избира от 2500 до 4000.

cosworth team ruse

FORD SIERRA POWER