2.0 OHC(Pinto)Маховик,съединител притескател от Транзит 241мм.Възможно ли е ?

Започната от toretosz, 07 Януари 2013 22:14:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

toretosz

Искам да мина на по голям съединител на ОХЦ то.Та въпроса ми е някой има ли инфо за Транзита с единия вал 2.0 мотора маховика с колко болта е и дали е с 240 мм съединител.Това което намерих в ебай е че има съединител 241ммна трансит  натисни тук
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Ivan Slavov

Всичко е възможно, но   1 Монтажа на този съединител при Транзита става със скоростна кутия от транзит Между двигателя и кутията има присъединителна плоча С нея и кутия МТ75 е възможно , но камбаната на кутията е много голяма и трябва да се реже тунела  Кутията е по-дълга- нама да стане кардана Захващането на кардана при Транзит е друго - започва с каре ,а не с гумено каре и  тн  Просто няма смисъл

michael_cool

С предварителни извинения ще се възползвам от направената тема ... Вълнува ме някой знае ли нещо за комбинацията маховик от RS2000 , притискател и феродов диск от транзит 2,5 дизел . Диаметъра на притискателите ( от RS2000 и Транзита ) както и шлиците са еднакви единственото преправяне струва ми се ще е във вилката за аксиалния лагер ...  става въпрос за МТ75 скоростна кутия
Само две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост!