Focus Mk1 - Не свети гнездото на запалката и пепелника

Започната от Vas, 02 Декември 2012 21:05:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Vas

Гнездото на запалката (онова зеленото) и лампичката в пепелника не ми светят. Така купих колата и съм решил да ги оправям. Някъде гледах че първо трябвало да се махне заводското CD и от там се сменя крушката на запалката. Да но първо как да сваля CD-то? И как се изкарва тази запалка
И Къде се намира крушката на пепелника? Днес го извадих пипах с ръка ама неможах да напипам лампичка

ПС: Извинявам се ако има вече такава тема, прегледах доста теми, но не намерих нищо по този въпрос

Andreiand

Трябва да се махне сивата пластмаса която е до CD-to и да се откачи буксата на запалката. Аз вчера я свалих и го видях, че и моето не свети, но аз имам проблем с клапата на въздуха.

amplified

Крушката на пепелника би трябвало да е пъхната в корпуса на запалката.

G_o_c_e_v

Лампа за пепелника сега чувам да има. Пък и то няма смисъл защото, като издърпаш пепелника до края му има една платсмаса която е най горе и няма от къде да светне вътре в пепелника, колкото до запалката, вадиш сидито, вадиш и панела и като го издърпаш към теб, ще видиш как да си смениш крушката...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Vas

Вчера се качвах на един Фокус МК1 седан и пепелника светеше от там знам че свети
А как да махна CD-то като нямам от онези щипки където го изваждат

mirohristov

Взимаш 1 електрод който влиза в дупките , махаш му обмазката,  огъваш го по формата на щипките и си готов само го заостри в двата края. И си оправи линковете към снимките в дневника.
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Vas

Цитат на: mirohristov в 04 Декември 2012 20:18:11
Взимаш 1 електрод който влиза в дупките , махаш му обмазката,  огъваш го по формата на щипките и си готов само го заостри в двата края. И си оправи линковете към снимките в дневника.

Благодаря ;)