Кажете добър сервиз за Форд,освен МПфое

Започната от BIGFORDFAN, 26 Октомври 2011 23:12:26

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

BIGFORDFAN

След горчивия ми опит с 2-3 сервиза(нищо фатално,но предостатъчно да не стъпя повече там),сега си търся сервиз където да са виждали Форд,но преди 2000год.,защото в МП моята баба(Мондео 96год.,1.8тд) май няма да й се зарадват...Сега ми се налага да я постегна малко,че нещо трудно пали,но искам да я види знаещ човек,пък за парите няма проблем,стига да си разбира от работата...Благодаря ви предварително колеги (fri)П.С.от София съм

escobar

Проблеми с паленето решават на ул. Любляна в ляво от Околомръсното - тясно спецшализирани по ел. историите са.

BIGFORDFAN

Благодаря колега,но проблема според мен е в подгревните свещи,по-скоро ми трябва някой който разбира от дизелови двигатели,може и някоя друга дреболия да има за смяна... ::)

escobar

Ами alex_devil е много навътре в нещата, по-скоро при французойките, ама има телефон и може да питаш - http://www.alexdevil.com/
Там се чака, да го имаш предвид.
Друг вариант ти е малко по-наляво по Любляна от въпросните ел-техници, има механици. Правили са ми Сеата и са доста скопосани, но беше бензин.

BIGFORDFAN

За Алексдевил съм чел тук,но той си е за френските мотори,моя е преди този алианц,просто търся сервиз където някой колега си прави Форда преди 1998год. и е доволен,не някакви случайни,такива знам доста...

Bobi

Този под моста Чавдар доста го хвалят, но нямам преки наблюдения.

Vasilev

И аз ще предложа този при моста Чавдар. Като диагностици не знам как са, защото аз отидох при тях направо с комплект съединител в багажника и трябваше само да го сменят. Но пък откъм точност, предварителна уговорка за цената и отношение съм доволен. Оставих колата на едната вечер и на следващата трябваше да мина да си я взема, като не бях съвсем убеден, че ще успеят, защото отвън чакаха още 20-ина Форда. Като отидох на другия ден, колата беше готова, бяха направили оглед на ходовата част между другото, и цената беше същата, каквато бяхме говорили.

LINK