Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hotblooded

2000 оборота са 120 на 6та, 2250 - 140.  По GPS е с 5 км/ч по малко.  и да 90 си е за 5та, не за 6та

Alexi

150 са ми 2500 оборота на 6та .. 90 са 1500 .. но по темата - това по горе са цени в МР .. инак ремонта на инжекторите с качествени части е около 1000 лв за 4те ,маховика със съединител притискател и помпа се намират за около 1000 лв в ибей .. не е толкова страшно ... аз като гледам на какви кашони горублянски искат по 10к - мерси .. ще си карам колата докато не почнат да излизат фейсови мк4-ки и тогава ще мисля за смяна

Bobi

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

ForeverFord

Alexi

спирачните дискове са малко заблуждаващо описани за непознаващ добре езика като такива от СТ220 .. не са оригинални нито са от СТ220 ами просто някакви нарязани дискове .. между другото дисковете от СТ220 са като на всички останали мондео мк3 ,не са по големи ( той човека е писал included ST220 ) което означава за мондео мк3 + ст220

ForeverFord

Bobi

Bobi

joro_6669

Marlboro

То на това като му гледам снимките, хич не искам да виждам на живо!
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

amplified

Аз пък предлагам и двете  и фарове за мъгла. Някой тренд може да облажи...  (stir)

hotblooded

Alexi

напротив .. зимни гуми се купуват лятото а летни зимата .. ако не си мазохист де .. пролетта имаше чисто нови зимни Йокохама по 100 лв ,16ки .. сега нещо не ги виждам :))

hotblooded

Има много истина в думите ти  (stir)  Ако има къде да са на тъмно и хладно  може да ги държиш да отлежат 6 месеца. И без това първите гуми на пазара (в началото на сезона) са останалите от предишния сезон в складовете

Alexi

нищо им няма за 6 месеца .. това са митове .. вчера разгледах на живо чисто нови Барум дот 07 ,един познат ги е купил на безценица .. ами  .. нова гума .. черен и мек каучук .. гумите се вдървяват като ги пече слънцето ( всъщност се вдървяват щото каучука се окислява, но слънцето напичайки ги директно много ускорява тоя процес ) и ако са стояли на тъмно и хладно са като нови ..

petermitkov

Процеса се нарича вулканизация и наистина може гуми които са 2007 да са меки - въпроса е дали в последствие като почната да се карат няма да се втърдят по-лесно.
sapienti sat

Bobi

Ивайло, тоя пич го познавам и може да се хванем на бас, че тия "чисто" нови гуми са  с ДОТ максимум 2009 :)

Alexi

мда той такива предлага но пък има чисто нови зимни 16 точно преди сезона за 90 лв !

hotblooded

Цитат на: Bobi в 22 Октомври 2012 18:28:52
Ивайло, тоя пич го познавам и може да се хванем на бас, че тия "чисто" нови гуми са  с ДОТ максимум 2009 :)
E то няма друго обяснение за цената освен това - сериозно залежала стока.

tropper

Чисто нови... чисто нови... верно с етикетите са, ама са 7-годишни. Предполагам за тия говориш: цък.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

mitakinen

Alexi

Чебурашка

Това синьото мондео 2.2 е станало още по-изгоднои подозрително разбира се  ;)
http://www.cars.bg/u793252

BIGFORDFAN

Е, за 1 паунд ще ги наглася някак си, въпреки че са за хечбек.

Marlboro

За тая цена, стават и за градински мебели.  :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Backstage

абе чакайте бе те са на търг нали не мислите че ще се продадат за толкова....а и въртенето е на границата на възможностите аз нали взех салон от деснячка и се отказах да го слагам...единствения вариант е да се ползват твойте шасита а от тия да се вземат само седалките...ама губиш електрониката (ако има , на тези дето ги взех шофьорската е с 4 мотора!) ама не можах да ги ползвам...