Код за радиото без сваляне

Започната от litoff121, 09 Септември 2012 22:41:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

litoff121

Здравейте,имам огромен проблем,наскоро си купих FORD S-MAX 2008г,но ми се наложи да си сменя акумулатора,от тогава нямам радио и половината функции свързани с него не ми работят! Иска ми код а не ми дадоха никакви сервизни книжки и такива за стереото. Системата е SONY и е вградена по някакъв начин (неизвестен за мен) в таблото.не знам как да я сваля и да и вида серийния номер,вероятно ще изпочупя всичко:(
Моля ако някой може да ми помогне,че взех да се отчайвам вече.Благодаря Ви предварително!

Bobi

Здравей, колега! Честито за покупката! Единственият начин да извадиш Sony-то е с помощта на специални ушички, които ги няма никъде в София... за Пловдив не знам. Ако колата е купувана от Мото Пфое, провери под капака на огледалото в сенника на пасажерската седалка. Моят беше там и докато някой ме светне, карах 1 седмица без радио...

litoff121

Още сега отивам да проверя,и аз съм близо месец без радио:(
Дано го намеря,защото вече не знам какво да права,в мотопфое ме отчаяха от живота,искат ми колата и да чакам около 2 седмици :-X

Bobi

Провери и около задната част на подлакътника - някъде около пепелника.

mitakinen

В сенника на пасажера е кода
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

litoff121

Няма го никъде този код,утре пак ще обърна колата на светло,дано го намеря

Bobi

Не може да го няма някъде! Погледни хубаво на светло.

Иначе, за да извадиш Sony-то ти трябват тези : http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-CMAX-SMAX-CD-RADIO-STEREO-REMOVAL-KEY-PC5-132-X4-/260785793197?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item3cb80b68ad#ht_720wt_1159

litoff121

Никъде го няма,тези които ми го продадоха явно са го затрили някъде,няма сервизна книжка и никакви документи освен немските,сега пак ще го разгледам основно и ще се помъча да го сваля,стискайте ми палци:)

mitakinen

Ако е с овалната форма е подобно на това от филмчето
Ford Focus MK2.5 (2008-2011) Stereo Removal

В другия случай - със щипките

hotblooded

Цитат на: mitakinen в 09 Септември 2012 23:14:07
В сенника на пасажера е кода
Да, но сенника може да е смянян (ако пласмасата се е счупила) и едва ли някои е преместил стикера. При мен е на шофьорския сенник.

litoff121

успях да го сваля,не ми трябваха пластини,от овалните е,сега остава да намеря и кода:)

valeri1972

Давай серейния номер и кода е готов C:-)

mitakinen

На Сонито мисля, че е М и някакви цифри

litoff121

V016296 това е кода,не става ,пратих на платения сайт в англия да ми го изпратят няма шанс с тези V кодове

litoff121

И платените ме цакат с кода,писна ми вече,пуснах го за продажба,нямам нерви да се разправям вече,купуваш си скъпа кола и накрая береш ядове,заради 1 скапано радио,не ти бачкат половината функций :-X

valeri1972

Цитат на: litoff121 в 10 Септември 2012 22:19:00
И платените ме цакат с кода,писна ми вече,пуснах го за продажба,нямам нерви да се разправям вече,купуваш си скъпа кола и накрая береш ядове,заради 1 скапано радио,не ти бачкат половината функций :-X

Потърси Иван Савов от Мотопфое -Пловдив - надявам се да помогне - успех (fri)

Pyrhel

От сайта му помогнаха, но колегата не е писал в темата :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

valeri1972

martin_krastev

Здравейте,
тъй като и аз имам същия проблем съм поръчал въпросните "щипки" до другата седмица колата е в сервиз и ми предстои сваляне на акумулатора. Не открих никъде номера и ще се наложи да свалям CD-то, та за в бъдеще, ако са необходими на някой може да пише в лични, а самите щипки би трябвало да са при мен до края на другата седмица.
щипките са за Focus от 2004 (не знам дали има разлика с предните модели и фейслифта)

http://www.ebay.co.uk/itm/180773843357?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

martin_krastev

Така,
щипките са при мен, ако на някой са му необходими може да ми пише.

gambit

В пловдив аз също имам щипки, обаче моите са малко по различни но пък става с тях ;) ако пловдивчанин има нужа да ми пише ;)

hesoyam

здрасти  модела е 6000NE serial no.  M242581 някои можели да ми помогне  за CD coda  :'(

Dani M

Здравейте немога да намеря темата Радиото ми иска код