Да помогнем на колега с Фокус 1 СТ

Започната от Alexi, 12 Септември 2012 20:53:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Alexi

Търси се комплект маховик( който е двумасов ) ,феродо и притискател за бегачката .. нещата в ибей излизат около 1000 лв ,което е малко множко .. в МР цената е още по висока .. ако някъде има такъв фокус на части някой да е виждал ,или неоригинални неща в магазин за части под тая цена че човека е на зор с парите а колата стои разглобена .. отделно май са 2 вида ,преди и след 03 ... за това слагам и VIN WF0AXXGCDA2B89546

BIGFORDFAN

Питахте ли в Евро 07, може и да може да се поръча при тях, а след 15% отстъпка може и да е изгодна цената...

Danchev

Лошото на този мотор е, че е кръстоска между Зетек и Дуратек ... както е и РС-а и частите са някви супер странни. Другото лошо е, че не пасват маховиците от Зетек, което щеше да е евтин вариант за солид маховик.
Да събира парички, втора ръка си е направо невъзможно от БГ ... по ибей може да има, но аз лично не бих рискувал с дуалмас втора ръка.
How about a magic trick?

hotblooded

До колко е приемлив "горублянския вариант" със заварка на маховика и да става едномасов? Лично аз съм против, но щом човека е на зор - някои има ли преки наблюдения как се отразява това и колко изкарва?

Bobi

Alexi

тоя комплект е за солиден маховик ,но е интересен ще го наблюдавам .. той двумасовия на колегата май ще стане едномасов накрая