МОТО ПФОЕ Варна

Започната от dak, Днес в 13:16:52

« назад - напред »

saggy и 1 гост преглеждат тази тема.

dak

Здравейте , интересува ме конкретен автомобил от платформата moto-pfohe used cars . Има ли начин да получа информация как е ползвана от предишния собственик за да си отгоря на въпроса струва ли разликата от 6к евро между кола на 1г и 25к км или по добре да поръчам нова и да чакам. Благодаря !

Жоро Петков

Ми... зависи дали ги имаш в момента тия 6000 евро.
Като си я поръчаш ще е каквато искаш. Наличната е с каквито екстри има. За 1г 25 000км човека си е карал. Най-вероятно не е обслужена нито 1 път, защото интервалите са 2г/30 000км вече (което е глупост ама това е друга тема).

Pyrhel

С "имам човек" не мога да помогна, но имам някои виждания по математиката.
Към цената на ползваната трябва да добавиш обслужването (30к може да не включва само масло на двг) + нотариалното прехвърляне (ако я плащаш изцяло) + транспорт напред-назад. И тогава стопената разлика да я обърнеш в % спрямо цената на новата. Имам подозрение, че няма да си заслужава особено.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Ozzie

Ако питаш за това Волво (единствено то отговаря на информацията за години и пробег), наистина имам човек в МП-Варна, който може да извади сервизна история.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...