Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

saggy

Докато се гони макс печалба така ще е. Упадъкът на европейското автомобилостроене върви прогресивно.

ivchotr

Това с упадъка не го разбрах ::) Ми те по този начин бележат напредък :D

saggy

Ето едно мнение на американски механик за Форд - https://www.youtube.com/shorts/WIYEnwS_wKM

Pyrhel

Аз пък наскоро чух от друг: Teach your kids to change their oil, not their gender. (clap)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ivchotr

Хавалът мина поредното обслужване на 40 000 км. Без никакви проблеми до момента. Според някои тук трябваше вече да е заминал за скрап. Собствениците на различни модели на Донгфенг масово обясняват, че в общи линии само наливат бензин и карат без драми от обслужване до обслужване. Ще следим и тази марка изкъсо, така да се каже. В края на март са приели маса поръчки след проведеното мероприятие за запознаване с марката. BYD и те са участвали в събитието с техни модели, но за тях нямам информация какво са постигнали там. Все пак предлагат само електрички. Макар, че при сегашната ситуация с горивата, която вероятно ще се задържи дълго с подобни и дано не по-високи цени, електричките рязко ще дръпнат с продажбите. Почвам да си мисля, че Мъск има водеща, макар и задкулисна роля в събитията около инвазията срещу Иран :D

Ozzie

Цитат на: Ozzie в 08 Декември 2025 21:03:02приемам съвети за хакване на дигитална кабелна  (help) (ade)
Някой нещо?  ::)

По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

saggy

Нови Фиеста и Фокус. Фиестата е Рено под прикритие, Фокусът е китайски кросовър: https://www.24chasa.bg/biznes/article/22874902

Не знам добре ли е, зле ли е? Но така се губи идентичност, но тук май се борят за оцеляване.

ivchotr

Нарича се прагматизъм. А дали е така, ще се рабере, когато им наслагат цените. Това, че Фокус ще имат вариант и само на бензин, е добре. Моят китаец онзи ден закръгли към 700 км пробег и в смесен цикъл на разработване по магистрала, извънградско и градско каране, с едно тежко изкачване (щото нямаше как иначе), даде разход 5.8/100. По магистралата към 70% от времето беше на автопилот. Ако има някакво значение.

Pyrhel

Пусни ѝ една тема де! Аз поне все забравям какво си писал - марка, какъв мотор е и трябва да ходя по публикациите назад да ровя.
Каквото и да е, звучи ми добър разход с магистрала и изкачване.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

не виждам как може подобен ход да е успешен .. ако искам да карам платформата на рено 5 ще си купя рено 5 ,още повече че вече е в производство и е чудесна малка количка .. относно фокус градски сув на китайска платформа - цената няма да е китайска най вероятно ,и интереса няма да е голям .. а и форд нямат ли 3-4-5 такива подобни моделчета ? Куга ,Пума .. Форд изобщо не трябваше да спират Фиеста - колата според мен се продаваше добре - подобен клас автомобили си има винаги търсене - трябваше да вкарат по рано хибридите ,както и пълна електричка .. в момента вече загубиха много време ..

ivchotr

Te май и не бързат много, като ги гледам. Явно в момента доуточняват параметрите с компаниите донори. А за цените... май думата ще имат и донорите. Ама пак зависи какво ще се договорят.

Жоро Петков

Абсолютно съгласен съм с Алекси - просто няма как сбирщайна да е по-евтин от донора. И аз бих си взел оригинала.
Форд бяха лидери в клас Фиеста и Фокус дълго време... дойде един ФАРТли и осра всичко. Единствените истински фордове в Европа останаха нишовите Рейнджър и Транзит.
Успяха да съсипят емблеми като Форд Мустанг (защо трябваше да използват името му за това ел недоразумение)
Бронко , Капри и Експлорър...
Поне да ги бяха кръстили с нови имена - ето примерно сега шкода лансират Пийк, което е електрически "камък" (камик), но поне е с друго име...

Попаднах на новина, че вече официално щели да вкарват ф150 за гейропа... този gas-guzler с текущите цени на горивата и с инфраструктурата на Европа... не мисля че ще се наложи.

Форд са в будна кома и не е ясно дали ще им дръпнат шалтера за Европа, защото за пробуждане... се искат топки, които никое СЕО в световен мащаб не е показало да има...