Програмиране на ключ

Започната от ni-fi, Вчера в 21:13:20

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

ni-fi

Колата е само с 1 ключ и искам да направя втори. Гледах клипчета как го правят и мисля да опитам като си купя отделно ключ. Работи ли това?

Ozzie

Без да съм гледал видеото - не!
Ако става въпрос за това което предполагам, можеш само да си обучиш дистанционното отключване и заключване, но не и имобилайзера, т.е. няма да можеш да стартираш двигателя.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

ni-fi

Искам да е функциониращ ключ с дистанционно и палене.
Значи първо трябва някой да го направи да може да влиза в ключалката и после да търся друг да го обучи за двигателя? Колко струва горе-долу второто?

ivchotr

При автоключар, който си рабира от работата, би трябвало да могат да свършат и двете неща. Цените са според ключаря. В последно време са вдигнали много цената за труда си. Един ми предложи да ми обучи дистанционно за отваряне на гаражна врата срещу 35 евра. Взе да обяснява, че плаващите кодове не били работа за всеки, че апаратурата за засичане и записване на кодовете струвала десетки хиляди и т.н. ... В общи линии навсякъде е така, само цената ще е леко нагоре или надолу, в зависимост от това кой кога и дали вече си е избил апаратурата :D