Датчик външна температура. Къде е?

Започната от Мак Мърфи, 17 Юни 2025 17:58:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Мак Мърфи

Здравейте, къде е датчикът за външната температура на С-мах, 2012 г.?

Не е на огледалата, но дава по-висока от околната температура.

More

Трябва да е зад предната броня

1111.jpg

Мак Мърфи

Благодаря много. Както и подозирах, на възможно най-малоумното място.

ivchotr

Всъщност е едно от добрите места. Ако е на предния прозорец или някъде по таблото, в горещите дни, особено при оставяне колата на слънце, отчетената температура ще гони бая градуси над действителните. Неслучайно температурите, които дават в прогнозите за времето, се мерят на сянка. То и под предната броня се получават деформирани данни, но са в по-малък диапазон. Когато ти боядисват колата и "пекат" боята в камера, е най-добре да се сваля датчикът. На моя преди време му трябваха дни докато разбере къде се намира след подобно печене :D

Мак Мърфи

Ами не е от добрите места. На Сценика и Астрата беше в дясното огледало и бяха перфектни. Тук спра на светофар и веднага удря поне 5 градуса нагоре. Добре поне, че хич не го гледам. Може би за зимата ще е полезен.

ivchotr

Не съм забелязвал такива аномалии при моята. Може самият датчик в твоята да не е съвсем в ред.

Ozzie

Цитат на: Мак Мърфи в 25 Юни 2025 21:55:14...спра на светофар и веднага удря поне 5 градуса нагоре
Аз също не съм забелязал такава аномалия нито при стария Ц-Макс, нито сега при комбито.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

saggy

И при мен няма игра с температурите.
More , от къде извади тази диаграма?

Ozzie

По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

More

saggy