Форд Куга 2017 /електрическа ръчна/ задържат спирачките?

Започната от soniapro, 30 Април 2025 10:14:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

soniapro

Здравейте, забелязах следния проблем - когато натиснеш педала на спирачката докрай се получава задържане и колата стои на място няколко секунди/все едно сработва асистента за потегняне на наклон/ и след това бавно освобождава /това без подаване на газ на наклонен терен/ Когато не е натисната докрай не мога да преценя дали задържа. .Доколкото тествахме задържат двете колела по диагонал.На къде да се насочим?

Alexi

това е нормалната функция на асистента за потегляне

soniapro

Да , това е нормалната функция на асистента  ,  но сега го прави по надолнище/ спускане/ и колата забива / спира /. Колата я имаме от нова , не е втора употреба.

Ozzie

По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

soniapro

Не е , но не е давала грешка. Възможно ли е има грешка без да е излизала на дисплея?

Ozzie

Напълно е възможно. Не за всички грешки излиза индикация. Мисля, че дори и в менюто на бордкомпютъра (БК) не излизат.
Имам една или две такива, перманентни, но не ми светят лампи по таблото или пък да има записана информация в БК за тях.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...