Проблем с арматурното табло на ford focus 1.6 бензин 2003г

Започната от MAXX271, 23 Януари 2022 08:27:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

MAXX271

Здравейте имам следния проблем относно арматурното табло на   ford focus 1.6 бензин  2003г ,много често когато дам на контакт само два индикатора светят за горивото и маслото стрелките не реагират нито дисплея .Пробвах с друг акумулатор отново същия проблем .Припоих всички спойки .ПОнякога се оправя когато карам но стрелката за температурата изведнъж отива по средата а колата е студена .Смених клемореда на запалителния ключ не е от него .Занесох я на човек който е по електрическата част .Пробвал с друго табло и ми каза,че е от таблото .Въпроса ми по моргите има табла дали всички стават произведени 1999 -2004 година .

ivchotr

Гледам, че имат разлики между фейсовете на модела и съответно при различните нива на оборудване. Дали буксите са им еднакви нямам идея. Но рискуваш в автоморга да налетиш на подобно.

MAXX271

Цитат на: ivchotr в 23 Януари 2022 14:36:38
Гледам, че имат разлики между фейсовете на модела и съответно при различните нива на оборудване. Дали буксите са им еднакви нямам идея. Но рискуваш в автоморга да налетиш на подобно.
Значи ако не е от фейслифтов да не рискувам ?

ivchotr

Имах предвид, че могат да ти продадат табло със същия проблем. Нямам идея дали като го включиш ще са активни всички функции.

F Focus

Огледай си хубаво таблото с лупа откъм спойките за нагорели пътечки и напукани спойки, а и от страната на елементите. В повечето случаи се реставрира, споко.
Ако не вдяваш дай го на човек, занимаващ се с електроника. Далече си-инак можех да съм ти полезен.
Можеш да го снимаш и да постнеш снимка(и) тук за повече яснота какво е положението.