Китайските реплики на маркови плеъри

Започната от Pyrhel, 14 Декември 2011 17:42:52

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Pyrhel

Понеже напоследък става модерно да се взимат китайски реплики на навигации, плеъри и т.н. ми е интересно как стои въпросът при тях с качеството на звука? В момента съм с 6-дисковия чейнджър на Сони и определено е много завидно, но ми се въртят едни идеи из главата да бодна на негово място друга играчка с идеи за развитие по-нататък... Притеснява ме само както казах качеството на звука.

Предполагам, че са изкопирали всичко 1:1 от скъпите плеъри на Kenwood и Pioneer (където цените варират между 1500 и  2500 USD!), но все пак... :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

tha22don

Друг в въпросът какви материали са вложили, за да издокарат ниската цена .... всичко е от според зависи....трябва да се вземе от първа ръка опит - някой, който има такова.

Alexi

качеството на звука в автомобил като мондеото е по скоро посредствено ( поне от моя гледна точка но покрай другите си хобита ме влече и аудиотехниката ) та е много лесно да се постигне подобно звучене с евтинярска машина .. не вярвам да свирят по зле китайците .. не забравяй ,че колоните остават а те имат най големия принос за сносното звучене

freon

видим ли се на среща из шумен ще видиш какви проблеми има с китайчетата все пак съм сложил такова
а нкой да има идеи как ловят цифровата ефирна тия хайванчета че нещо не успях дори във варна хвана 14 канала но изписва че липсва декодиране (hammer)

hotblooded

Ако нямаш избор на страна в която се намираш - няма да хване DVB-T! Ako имаш такъв избор, но няма България - дай на Финландия!

freon

не е това проблема защото извъртях всички региони които позволява и нищо 14 канала като ги сменяш излиза само звук за около 1сек и нищо да не е нещо от настройките за звук? дали е pal_bg sekam_dk и другите???

mitakinen

И моята навигацийка не "хваща" българските канали - само звук. Оказа се, че тя е MPEG2, а в БГ се излъчва на MPEG4
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

freon

да им го таковам на китайците че и на българите аман от неизползваеми екстри