Проблем Ford C-Max U0423

Започната от bgstan, 10 Юли 2017 12:55:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bgstan

Здравейте,
Вчера по магистралата си карам с нормална скорост и изведнъж ми изписва "Висока температура" и ми загаси колата след дълго тюфкане гледам водата в казанчето на максимум не е текло единствено маркуча към радиатора спеснат. Почвам да паля и ми изписва грешка Енджин фейлд запалва и загасва. След доста въртене и мислене пътна помощ и в сервиз. Днес сутринта майстора се качва пробва да запали и от 2рия път запалва и си работи без проблем. Вързва към компа и едната гешка която отчита е грешка с генератора която може да е от откачането на клемите от моя страна 2рата е U0423 която е грешни данни ама не намирам много за нея. Ако някой се е сблъсквал с този проблем ще съм благодарен.

Pyrhel

Съмнявам се само тази грешка да има, би трябвало и да има други. Особено след като не може да запали.
Иначе, U-грешките са комуникационни, някой с някой модул не си говори като хората. Или инсталация или някой модул се е предал, но съветват да не се предприемат мерки по разрешаването им докато не се отстранят останалите.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

bgstan

Дали е възможно да е блокирал термостата и за това да е станал вакуум и да е стиснал маркуча. Днес я закачих на комп няма грешки карах закачена на комп към 20км във всякакви режими с много газ с малко какво ли не просто се държа перфектно. Нямам идея от какво може да е?

bgstan

Все повече си мисля, че това ще е последния форд в живота ми.