Активни подглавници във Фокус МК3

Започната от exclusiveremix, 03 Май 2017 16:04:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

exclusiveremix

Здравейте колеги.
Искам да си монтирам активни подглавници във Фокуса ми.Говорим за подглавници като на Рената или на премиум автомобилите,които освен нагоре-надолу,могат да се движат и напред-назад към главата.Въпроса ми е свързан с това дали има заводски подглавници в който и да е модел на форд.Ако има за кои модели говорим?Ако ли не...какво друго като опция имам?Примерно някой от рено , и на тапицер да прави от двата,един  (rofl)
Ford Focus Ecoboost Red Edition
Ford Fiesta TDCI Black&White

Mondeicho

На Фокуса не знам как са, но на Мондео Мк3, предните се движат и назад-напред в долния или горния край.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

vasko123_4

Куга, Мондео, С-Макс, Галакси.

exclusiveremix

vasko123_4  Можеш ли да ми кажеш за коя Куга,Мондео и т.н говорим  :-[
Съответно и взаимно заменяеми ли са ?

Иначе по темата : такива са рено меган 3 (на баща ми ).Нещо подобно се търси.Монтират се и при Сценик 2,3 и т.н.
Ford Focus Ecoboost Red Edition
Ford Fiesta TDCI Black&White

stoianmitkov

На С макса как се настройват напред-назад,защото аз не можах да видя от къде се прави и реших , че не може?
Ford Focus C-MAX 2005г. 1.6tdci 109к.с.

vasko123_4

ЕС-Макс и Галакси са на базата на Мондео. При актуалните модели, които в момента се продават нови, подглавника на Мондео не става Плъг -Ин за Фокус. Т.е. Разстоянието между металните рога на подглавника е еднакво, но на Мондео са по-тънки и подглавника играе, както и има извита форма назад. Трябва да се пробва от Куга понеже е на базата на Фокус. Предполагам, че от 2013-2014г. може да се намерят с визия като твоята (тумбести). Не съм сигурен кога започва предлагането на регулируеми в 4 посоки за модела. Сигурен съм за моделна година 2015г.

vasko123_4

На Ц-Макс, не може до колкото знам. В по-горния пост имах предвид ЕС-Макс. Регулирането става като се дръпне горния край на подглавника напред и има няколко позиции. Най-предната (последна) позиция освобождава подглавника в стандартно положение.