форд фокус мк1 модул централно заключване

Започната от Toshoghia, 02 Май 2017 13:16:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Toshoghia

Смених си  модул на централното заключване, защото първо се отключваше вратата на шофьора и после останалите. Смених го с такъв който поддържа повече неща като двойно заключване и др, но след смяната ми изчезна премигването на мигачите при заключване и нямам
двойно заключване. Преди смяната мигачите си работиха.

OL DiRTY

Това с отключването на първо шофьорската врата не се ли правеше с едновременното натискане и задържане на бутоните за заключване и отключване на дистанционното?
Два са вариантите след тази комбинация:
1.Първо се отключва шофьорската врата и след повторно натискане, всички останали!
2.Отварят се всички заедно с едно натискане!

Toshoghia

Това програмиране го пробвах, но то зависи от модула и моят не го поддържа и за това го смених, та сега въпросът е как да си оправия мигачите при заключване и двойното заключване.

didony

При някои модули няма премигване. Не знам как си с немския:
http://www.foka24.de/Focus/FFB.html

Toshoghia

Това сам го гледал, но този модул си работеше както трябва на колата от която го взех, направих му и теста за GEM модул на моя фокус и него засича, все едно го няма. По принцип трябва да работи по следният начин, първо се заключва без премигване на мигачите, при второто натискане на бутона на дистанционното премигват мигачите, активира се двойното заключване и алармата ако има такава.
При мен само се заключва и другото не се случва. Прилагам снимки на модулите, модулът с белият етикет е стария, а с зеления новият, на който не мога да подкарам функциите.

dobatavision

Ще ползвам темата...
На моя фокус спря да работи оригиналното дистанционно.
Откачах акумулатора, смених батерията на ключа, обучавам ключа не реагира когато натискам бутоните на ключа.
Този модул ли приема сигнала от ключа, някой ако може да даде съвет какво да направя или пробвам.

К.Методиев

Най често се прецаква ключа, опитай с друг, иначе този модул приема сигнала.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

dobatavision

Трябва да намеря същия ключ ли или мога да си купя друго дистанционно и да го обуча ?

dobatavision

Взех си два нови ключа и двата се обучиха с централното без ядове  8)
Правия мисля, че беше 4d60 сгъваемия 4d63 но работят и двата.
За сега си преместих платката от новия в стария заради чипа за паленето.