MK1 Проблем с настройката на огледалата

Започната от drido, 21 Октомври 2016 09:58:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

drido

Здравейте колеги!
Имам следният проблем. Не ми работи настройката на страничните ел. огледала в направление нагоре-надолу.
Странното е ,че от време на време се активира и си бачкат отлично но в повечето случаи не сработва.
явно е проблем с лош контакт но дали проблема е някъде по връзките или е в копчето?

Mondeicho

Значи наляво-надясно ти работи винаги така ли?
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

drido

didony

При мен е точно наобратното. Бели кахъри.

Mondeicho

Отворете и погледнете какво е състоянието на контактуващата повърхност-или е замърсено или по-вероятно е износено...

NETRICA

И при мен прави така отвреме навреме, когато го размърдам си се оправя след известно време. Некъв бъг ще да е на тия фокуси. Няма място за притеснение. Най-вероятно ако не е компютърен проблем си е чисто механично оксидиране на метала.

dimkaraganchev

Mondeicho

Тук компютри не действат  (rofl)
Опитай с буксата първо, напръскай с контактен спрей, ако не се оправи вероятно едно от моторчетата се е предало, зъбците са им пластмасови и вероятно са се износили... ???

OL DiRTY

Имах доста сходен проблем с Лагуната! Паля колата, огледалата си мърдат без проблем, след десетина минути шофиране, огледалата плюс шофьорското стъкло блокират  ???... Оказа се бушон.... после се сетих и как е станало, след поставяне на клемите на акумулатора  ^-^
Та провери бушончетата!

NETRICA

М до ден днешен не е решен този проблем, и джойстик сменях и пак не щя. Явно си е една от болежките при този модел.

ivchotr

Моите пък досега никога не са отказвали.  Освен това се продават на супер народни цени чисто нови.