Time Attack на Дракон, 24.09.2011

Започната от Pyrhel, 18 Септември 2011 03:14:51

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Pyrhel

На 24-ти този месец ще се проведе предпоследният кръг за тази година от състезанията Time Attack. Ще се проведе на писта Дракон (с. Калояново, Пловдивско), като квалификациите за състезанието ще бъдат ден по-рано - на 23ти септември.

Засега планът е да съм там в компанията на няколко форумджии. Ако бъдете там - ще се радвам да се засечем на място :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

BIGFORDFAN

то в такситата лисици не качват :-[

vladi tanev

Здравейте а случайно на 25-ти в неделя някой ще ходи ли че ние тука от Стара Загора ще се събираме една групичка и мислим тогава да ходим.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

hitrata_lisi4ka

Ние сме организирана група за събота. За неделя не сме мислили нищо.
Тогава е най-интересно, ще има какво и дрифт шоу, част от Спийд Чалендж, така и Финалите на Тайм Атак 4ти Кръг.

Ще се радваме да се видим утре, ако можете да се организирате :)

Bobi

Ще постна мнение от друг форум за събитието за тези, които се чудят дали ще си струва.

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aq8Fi5cjrk6edGtmd1k4MGRUUWV2RG5taEc3TUxfdXc&hl=en_US#gid=0

Аз съм първи за сега в моя клас, направо не мога да повярвам   
Пафката и той много добре се представя, силни адмирации за него, надявам се да има подиум от него.
Ицко все още свиква с новото Субару и е въпрос на време да дава по-добри времена.
Резината както винаги и без да кара е първи   ...скъса жило на съединителя и не можа да кара квалификаций, само тренировки но преднината му макар и само от тренировките е повече от 2 секунди пред втория. Утре ще им покаже 

Много силен спортен уйкенд, пистата е малко спъната с доста обрати завой и гумите свършиха за норматив. Силните и слабите коли са с изравнени сили - по времената ще си проличи.
Който се чуди дали да идва направо да зарязва всичко и да подава

hitrata_lisi4ka

Момчета! Беше супер! Возих се на дрифт такси и още усещам миризмата на пушека и гума по себе си. Беше уникално преживяване.
Както обикновено момчетата се представиха много добре :) Освен това имаше и форд участие на дрифтовете. Едно момче със звеееерската сиера :)
Снимки по-късно :)

Danchev

Аз по ирония съм в Пловдив тия дни, но нямам възможност да ида >:( давайте снимки 8)
How about a magic trick?

Pyrhel

Да представим в началото на поста един фокус с доста яка музика. Хареса ми коментарът на собственика "Е, ама то няма и 2kW вътре" :D
Ето един клип, където може да придобиете представа: Ford Focus ~2kW sound

Ето и няколко снимки:

И сега виждам, че собственикът му е регистриан тук. Много ще се радвам да представи машината в "Дневник"! :P

А сиерата... Ах, тази сиера... :)

Вижте какво имаме тук:

Данчев, сигурно ще ме питаш :)) Бивш 2.0 136 коня и настоящ турбо

А тук можете да намерите всички снимки от събитието.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Danchev

Супер :) че и няма навалица както очаквах и ви е било спокойно и приятно.
Сиерката я знам вече, гледах снимки на двете машини на момчето у фейся, а и той си направи представяне в сиера форума.
How about a magic trick?

Danchev

How about a magic trick?