Събор на Ford Motor Company

Започната от СЕВА, 14 Ноември 2017 03:03:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

СЕВА

Здравейте,колеги и приятели,аз и моят приятел Христо Стоилов,собственик на писта "Дракон"като заклети фенове на марката Форд сме решили да организираме на писта "Дракон" в началото на месец септември 2018г.един истински национален събор на Форд Мотър Къмпани.Добре дошли са всички собственици на превозни средства произведени от Форд Мотър Къмпани /трактори,коли,камиони,бусове,Lincoln,Ford,Mercury ,американски,бразилски,европейски,турски,австралийски,азия,всичко което което е FORD./ също така и колеги , приятели и всички които искат да бъдат част от това събитие.Имаме много работа докато това се случи и трябва да уточним много подробности,няма да е лесно но сме го решили и отказване няма,ще поканим колеги от Форд клубовете на Сърбия,Румъния,Гърция и Турция,затова точна дата и програма на събитието за сега няма.Също така  разчитаме на помощ и съдействие от колеги и приятели.


Pyrhel

Успех с начинанието. Като организатор, би било хубаво да представиш и себе си, не само твоя приятел
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

СЕВА

#2
За разлика от повечето участници по форумите аз съм регистриран с истинското ми име и предполагах че ме познавате,затова не съм писал името си.За тези които не ме познават казвам се Севастиян Якимов занимавам се с машини Форд и по специално USA Ford ,професионално от 1991г.имам си собствен автосервиз и колекционирам автотранспортна техника прозводство на FoMoKo.

Mondeicho

Браво за наченката на нещо толкова грандиозно. Дано се получи всичко. Аз съм за и ще участвам с удоволствие в събитието!!! :))
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

sinnerman

Супер. Сигурен съм, че ще стане яко събитие. Живот и здраве, ще присъствам. Не пречи и Македония да поканите. 

ivchotr

Ще дойдат македонците и ще заявят, че те са измислили Фордовете (rofl)

sinnerman

#6
Е не са ли те... Това което се внушава от медиите там, по никакъв начин не кореспондира с действителноста. Хората са много свестни. Пък и са със същия манталитет и култура като нас.

СЕВА

#7
Здравейте,не съм упоменал изрично Бивша Югославска република Македония,защото събора го организираме за се съберем по възможност всички приятели на Форд от цяла БЪЛГАРИЯ това включва всички области  на България  и който пожелае и има възможност да дойде от  съседните страни.

V.Buzev

Успех с начинанието, ще се хвърли доста труд и нерви за да се организира и случи това събитие.
С удоволствие бих участвал.

randity

Случайно някакво развитие от декември до сега? Гледам в календара на писта Дракон, че за 8-ми септември ще има Форд събор? Има ли вече нещо повече като информация, какво ще се случва и изобщо ще се случи ли нещо?

Поздрави!
Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.


zloster

Малко остава до обявената дата, но няма информация за програма. В другия форум последната информация е от началото на март 2018 г.
В календара на писта Дракон седи отбелязано събитието.
Чукча не читател, чукча - писател.
Смисъл, произход и употреба са пояснени на http://dslov.ru/pos/38/p38_229.htm
За обогатяване и подобряване на говорно-писмената ни култура: https://rechnik.chitanka.info/ http://ibl.bas.bg/rbe/ https://rbe.chitanka.info/

zloster

Събитието ще го има. Това е последната редакция на програмата към момента: https://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=5&t=77357&start=60#p568244
Чукча не читател, чукча - писател.
Смисъл, произход и употреба са пояснени на http://dslov.ru/pos/38/p38_229.htm
За обогатяване и подобряване на говорно-писмената ни култура: https://rechnik.chitanka.info/ http://ibl.bas.bg/rbe/ https://rbe.chitanka.info/

VENTCI

#12
От доста време е известно, че ще се състои - вярвам, че ще е посетено от много фенове 8)
Лично аз почти не пропускам такива мероприятия - в началото на юли събор имаше в Ловеч - премина чудесно ^-^