Някой ползва ли Panda Global Protection 2013?

Започната от moni74, 27 Ноември 2012 10:25:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

moni74

След като ми изпратиха поредния скайп вирус, и имах глупостта да отворя файла, с тази антивирусна успях да го изчистя. Преди нея съм ползвал Avira, Nod32, AVG, в още по-древни времена McAfee и Norton AV. Avira въобще не можа да намери вируса и затова качих Panda.
Обаче досега не бях срещал такъв проблем - Panda-та направо ми срина бързия интернет. Когато браузвам, трябва да чакам по няколко секунди, че и повече, за да отвори страница. Изключих я - всичко се оправя, пускам я - пак става така.
Ако някой ползва такава антивирусна, и настройките ги е пипал и не са по default, може ли да ме светне къде какво да пипна? Иначе алтернативата е да я разкарам и търся нещо друго.
Лаптопа е с CPU Intel i3 и 4 GB рам, така че машинката е добра. Ползвам Win7 Pro 64-битов.


----------------------------


Dmitarcho

Пандата най-вероятно има някакъв Интернет Протекшън ... и скенира всяка страница преди да я отвори. По-принцип си е тежика Пандата ... товари машината - колкото и да е добра ;) Аз съм с НОД ... откакто окалпазиха Нортон-а да не може да се краква :( Нямал съм проблеми с Нод-а ... само от време на време трябва д асе сменя потребителското име и паролата ;)
Ръца Пръца

moni74

#2
Аз ползвам лицензен Нод32 на един компютър, който се ползва като служебен. Но нямам друг лиценз, а не ми се занимава да сменям име и имейли. Има някаква Панда, която е много малка и явно няма толкова опции. Ще опитам с нея, но като знам че е фрий, нещо ме съмнява да е като пълната версия.
Май реших проблема, като изключих опцията да търси вируси при "Сърфиране в уеб".


----------------------------