Мирише лошо от климатика

Започната от Neli95, 20 Септември 2015 18:51:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Neli95

Пак съм аз :P

Видях един човек е писал за лоша миризма от климатика като се пусне: филтър на климатика.

Възможно ли е от този филтър да мирише в колата като е на климатик? При мен понякога се усеща миризма като на непроветрено или нещо такова, не знам, но е много неприятно. Не е винаги обаче. При мен има ли такъв филтър и може ли от него да е? Пак ли е в краката?

Мерси. Това ако се оправи... (hrn)

Dmitarcho

Ако имаш климатик - имаш филтър ;) На фиестата ти не вярвам да е забутан вътре в купето. Най-вероятно под някоя от пластмите под чистачките...или някъде там. Напълно е възможно от него да има подобна миризма ;) Не са скъпи...20-тина лв. ;)
Ръца Пръца

momo76

Пред пътника откъм двигателя. Пада се до казанчето за антифриза. Сменя са супер елементарно за около 1 минута.

Neli95

Vanko

Тази миризма която описваш, според мен е след като изключиш климатика от бутона, а вентилатора продължава да върти. Тогава се усеща една миризма на влага и т.н.

Alexi

и в общи линии няма отърване от нея тъй като нямаш достъп до изпарителя да го измиеш добре .. разни спрейове има но ефекта е краткотраен

Neli95

Не е само тогава и каго го пускам също. Само като поработи повече и като че ли вече нищо не се усеща. Не съм ходила още за смяна на филтъра, но скоро ще е :)