Пораженията по моята кола след посещение на Мото-Пфое

Започната от amplified, 07 Март 2013 21:15:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

amplified

Бронята е пребоядисвана преди 2 седмици.
Днес в гаража се загледах и видях 3 дефекта по боята, едно одраскване като са слагали решетката плюс това от снимката...
за справка повдигнах шлюпката мъничко и от долу е старата боя НА ГЛАНЦ! не да кажеш да е пришкурена малко... НА ГЛАНЦ
Има ли смисъл да споменавам къде е правена  :'(

amplified

Продължавам...
Тук 'малко' нивото на боята се разминава и седи като драскотина...

Тук си имаме надрано от поставянето на решетката...

Тук се вижда под шлюпката старата необработена боя...

Равносметка:
Разбита резба на крепежен болт на десен фар, тотално огелпена предна броня, грешен цвят на предна решетка... тук сме само на предницата... другите по срещите съм ги споделял   :-X

Dmitarcho

Ръца Пръца

hotblooded

Dmitarcho

Тогава туба бензин и клечка кибрит ... мама им ... ;(
Ръца Пръца

moni74

Аз си мислех, че само АМК са зле, ама то МП ги бият наред по всички параграфи :) Моята поне я боядисаха много кадърно в Бургас, по каско.

----------------------------

hotblooded

Цитат на: moni74 в 08 Март 2013 08:11:37
Аз си мислех, че само АМК са зле, ама то МП ги бият наред по всички параграфи :) Моята поне я боядисаха много кадърно в Бургас, по каско.
Общо взето - навсякъде могат, въпрос е на желание... в СФА съм гледал как се "изпъва" тоталка дето после не и личи - фуги, геометрия - всичко беше докарано както трябва, вкл и боята.  Виждал съм и как се работи в стил "БМХ45М"... И то от едни и същи хора.

amplified

Рекламация направих на сгрешените други цветове, но на предната броня не съм още.
Т.е. след боядисване е така. В Понеделник отивам да правя рекламация и на цялата предна броня.... ЕБАСИ!
Явно се кара на принципа "а... тва е броня... до края на годината пак ще дойде за боя".

Виктор Велев

Това са те Българските бояджии не ги интересува нищо лепат бронята не вардят колата и после се циганят като отидеш да им правиш рекламации натискай ги здраво и да ти оправят колата както трябва!

поздрави

amplified

След епични скандали с Мото-Пфое и една рекламация, днес си взех колата.
Беше скандално огелпена както повечето са я виждали и въобще не подобаваше така да излиза автомобил влязал в оторизиран сервиз с възлагателно писмо. Накратко: вкарах я пак за дооправяне на кусурите(грешни цветове ала бала) и днес си я взех. Този път цветовете са ОК. Отново имам съвсем леки забележки по изпълнението, но вече се виждат само като се напъне човек.
При това вкарване за рекламацията този път срещнах човешко и разбрано отношение, нещо което трябва да е нормално и не трябва да се вдигат скандали, за да го получи един клиент. Като махнем запетайките от моя страна - вече съм доволен от обслужването, но пак ако беше се случило първия път може би нямаше да попилея толкова нерви и време без кола.

Въпреки всичко аз късам всякакви взаимоотношения с тази институция. От там най-много масло и филтри. Не мога да си позволя да се изнервям на н-та степен всеки път. Едва ли ще загубят много ценен клиент, тия сервизи не обичат педантични хора  ^-^

Dmitarcho

Добре, че този път поне са я направили както трябва !!! Изобщо няма да збъркаш като им биеш шута ;) Дано не се налага и по други сервизи да ходиш де, освен за консумативи ;)
Ръца Пръца

amplified

Днес забелязох новото двайсе...

Както знаете бях си купил комплект предна, задна и емблема за волана от английските черни.

Е... днес забелязах, че тази на волана липсва. Излишно е да казвам, че беше прилепнала перфектно и от 2 години седи без да е мръднала.
Предполагам е и излишно да споменавам кой сервиз посещавах последно?
Автомивка не е посещавала от началото на тази година.

ihovahi

Те пак щом са ти върнали същата кола... пак добре :)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

amplified

Не бих отказал 2.5T ... виж за 2.2 Tdci щяхме да поспорим и да ми дадат някой лев :D

ihovahi

Цитат на: amplified в 14 Април 2013 22:14:10
Не бих отказал 2.5T ... виж за 2.2 Tdci щяхме да поспорим и да ми дадат някой лев :D

Да не те чуят Анатолий или Алекси за 2.2 tdci... чеееее и без други работи ще останеш по колата  :D
Който фôрка "майстор" си нахôда!

hotblooded

Егаси келешите, бива ли да паднат толкова ниско :(

amplified

Цитат на: hotblooded в 14 Април 2013 22:19:04
  Егаси келешите, бива ли да паднат толкова ниско :(

Не ми е за емблемата или парите, виж ако бяха ми казали "Пич, сори механика закачи емблемата, безвъзратно е не можахме да я възстановим..."
нито ще им искам пари за емблема, нито ще се разсърдя. Даже ще ми се издигнат в очите. Не да се залага пак на... той ако види...  :D

mitakinen

Пиши им -"Искам си емблемата". Аз ако съм ще ги вдигна на пангар
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

Dmitarcho

уууууууу, измекяри. Бензин точили ли са ? Смешна,Българска работа. Отивай да вдигаш скандали ;) и пусни телефона нa rec да ги чуем какво ще се оправдаят.
Ръца Пръца

amplified

Не ми се занимава повече с тия :)

Един съвет от мен, ако някой му се наложи и се подлъже да иде в МП да си наснима ВСИЧКО по колата преди да им я даде и после СЛЕД, на паркинга да се вижда логото им.

amplified

От същия ремонт... :)
За пояснение, при предното боядисване ми прецакаха крепежа на фара, явно са го натискали за да го стегнат при което пластмасата се е огънала и при докосването с боята, като другата вероятна причина е, че фарът се е клатил и от вибрациите са шавали пластмасите... резултата
След като е ясно, че фара има само 1 крепежен болт, който не е прецакан е ясно каква дискотека става като минавам през неравности. Засега съм го уплътнил и ще търся по-голям болт...  :-X

Dmitarcho

КАЛПАЗАНИ ! Съжалявам, Борко, че си имал такива неприятни моменти след ремонт в ОТОРИЗИРАН сервиз. Баси келешката работа :(
Ръца Пръца