Температурен датчик

Започната от marinpetrov, 28 Март 2013 20:09:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

marinpetrov

имам проблем с темпаратурният дат4ик  за ваншна температура като си дам на контакт ми показва 20гр наван може да е –14 и след като запали след секунди ми излизат 4ерти4ки и светват снежинките незнам каде се намира дат4ика нито как изглежда

topgancho

Здравей,колега ето една тема за проблема ,който имах и аз: http://fordbg.com/forum/index.php?topic=1425.msg12987#msg12987
Веселин Георгиев

marinpetrov

колега прегледах темата но днеска свалих бронята и неможах да го намеря

marinpetrov

имали вероятност да го няма изобшто да е махнат

topgancho

Не е нужно да сваляш бронята.Намира се на гредата зад бронята,откъм двигателя(под десния фар).По-лесен достъп има, ако свалиш фара.
Веселин Георгиев

topgancho

Да така са нещата като го няма или е прекъснат.
Веселин Георгиев

marinpetrov

благодаря колега утре ште го потарся пак

topgancho

На снимката е сниман отдолу(под колата).Свали фара и вкарай ръката си плътно по гредата откъм мотора,трябва да го напипаш.Успех.
Веселин Георгиев

Dmitarcho

Датчика се намира на решетката в бронята, между халогените. Найстина може да се стигне като се махне десния фар ... но ще е кофти. Анатоли ако не е изтрил снимките, да помага - че не съм у Габрово и нямам възможност.
Ръца Пръца

teloto

И моя нещо се еба.ва! >:( При +10 показва -20,-15 градуса и т.н.Да го търся под десния фар или в бронята между халогените?!? :-[ Въпроса ми е дали влиае по накакъв начин на двигателя и компютъра или само информира шофора най общо за външната температура?

Pyrhel

Само информативен. Щракнат е в единия край на долната решетка между фаровете за мъгла, не помня от коя страна обаче.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

teloto

Цитат на: Pyrhel в 11 Декември 2016 00:15:39
Само информативен. Щракнат е в единия край на долната решетка между фаровете за мъгла, не помня от коя страна обаче.

Днес го търсих,но не можах да го открия!Махнах предната решетка и десния фар,но не можах да го видя!Може би ще трябва на канал,отдолу да го потърся... :-\

teloto

Така и не можах да го открия тоя датчик..... :-[ Обаче от както правих бронята и сложих корите отдолу се оправи от само себе си и сега работи коректно,НО ДОКОГА..... (rofl) Ще видим! :-[