Другите марки

Започната от Pyrhel, 11 Януари 2012 16:24:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

toretosz

по повод реното.служебните ни автомобили са на рено и за мене лично са пълен ташак.от 9 коли в екипа на 8 се запали лосчето за мигачите,на 3 тата година всички сменяме нафтова помпа 1.5 дци ,предницата е слаба.За мене лично си купете стара кола правена с качествени материали. имаше един ситроен където бяха спестили от волан,французи аз кола си купувам не джоистик  (rofl)
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Alexi

моето мнение за рено е подобно ,много изпаднаха последните години нямат една смислена кола .. сега почнаха да слагат дизела на нисан вместо техните ненадеждни дизели 1.9 и 2.2 което е някакво подобрение

escobar

Един приятел се записа на тест драйв на Каптюра и ще каже как е. Можете да се запишете на сайта им.
Новата Лагуна го докарва много и Клио си е успешен модел от време оно.

Не съм съгласен с митологията за старите коли - двигателите на съвременните са по-икономични и издържливи. То зависи и за колко стари говорим де.

Alexi

мда рено си продават доста добре явно допадат на масовия потребител а и са изгодни .. бърз поглед в ценовата листа на меган показва ,че базовия меган има климатик а фокус 3 няма ,цената е една и съща ( като мегана е и 110 коня а фокуса 100 )

moni74

Не очaквaх дa продaвaт Фокус без климa :o
Мислех че сaмо бaзовите бaничaрки сa без.

----------------------------

Alexi

в това отношение Форд има доста какво да учат още .. корейците настъпват все по силно гледам последните статистики на Декра са на челните места и по надеждност вече ..

Bobi

momo76

Какво видях днес в село Български извор

Danchev

How about a magic trick?

Bobi

mediacenter

Alexi

и накрая се вижда стартова цена 19к $ .. а в богата България модела се предлага на цени от 39к лв  :)

Bobi

mike28

Ау, това червеното на това синьото - направо си е за друга тема. Любопитен съм как минава през легналите полицаи? Което ме присети за оная Самара, със счупеното окачване, дето четирима младежи полагаха плоскости пред гумите на един такъв.

pAbLo

"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Bobi

Да, Роувър. Според мен комбинацията е станала много добра.

pAbLo

Многоспицовия ББС по принцип не ми харесва,ноооо има коли на които седи уникаааааално 8)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Bobi

hotblooded

Това какво е? Прилича ми на японско....

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

hotblooded

Баси гредата.......  Изглежда добре, предполагам това е GT-версията?

Bobi

Bobi

Bobi

mitakinen

С тази кола бих преглътнал шегите, че е електричка

deshi

Това го гледах скоро на живо и е доста внушително , а и си има и 2.0 Турбо ... тока може да  елеминираш ако искаш
Грозен си кат` OHC  .....

Bobi

bonso

Bobi

escobar