Проблем със Сони на Мондео МК 3

Започната от stoks, 11 Март 2017 20:07:09

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

stoks

Здравейте,
получи се много странен проблем... след смяна на стандартното радио - CD 6000 със Сони, при пуснати светлини (при изключени няма проблем) подсветката на системата започва да премигва и най странното е, че при включване на бутона за подгрев на задното стъкло всичко се оправя... Също така, забелязах, че панела на радиото се затопля (предполагам е нормално).

1. Не успях да защипя буксата на радиото;
2. Сложих белия часовник с хром около него и смених моето копче с подгрев само за задното стъкло с такова за подгрев на двете.

Mondeicho

Копчето за подгрева не знам защо си го сменил освен ако нямаш намерение да слагаш предно стъкло с такъв. Панела си загрява и то доста, но си е нормално за модела. Нещо по жиците сигурно сте разместили иначе няма причина да ги прави тези неща.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Alexi

а дали не са ти го продали с тоя проблем ?

Pyrhel

Размърдай димера на интериорното осветление и виж дали има промяна.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

stoks

Всяка букса си е включена където трябва, няма как да съм разместил нещо. Радиото е взето от англичанката ми, на която работеше без проблеми.Няма изменение при мърдане на димера.

Mondeicho

Погледни пак буксата, щом не е закопчана хубаво може това да е проблема.

stoks

Така..., и аз като размишлявам... се насочвам към недобра "маса", което пък ме насочва към буксата...

stoks

Здравейте отново колеги,
След като закопчах буксата, премигването си остана и понеже при подаване на газ (при тръгване) подсветката на радиото направо угасва, ме насочиха към алтернатора. Какво мислите вие?

V.Buzev

Цитат на: stoks в 16 Март 2017 20:37:53
Здравейте отново колеги,
След като закопчах буксата, премигването си остана и понеже при подаване на газ (при тръгване) подсветката на радиото направо угасва, ме насочиха към алтернатора. Какво мислите вие?

Моето Сони заради алтернатора направо се рестартираше - презареждаше над 14,6 V. След смяна с работещ коректно алтернатор проблемът изчезна!

Mondeicho

Някакво много умно ще дойде това касетофонче (rofl)
Нека замерят тогава алтврнатора, да се види и някоя маса по купето да не прави проблем...