Фокуса на Вальо

Започната от ValkataFF, 08 Януари 2012 14:28:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ValkataFF

Здравейте, представям ви моя Фокусник - 1.8 ТДЦИ 115 к.с..Роден е през далечната 2001 г. .....С него се запознахме преди около 2 години и засега се слушаме .Като екстри има 4 ел. стъкла , централно с вдигащи се от ключа стъкла , климатик .Засега това се сещам .Ето малко снимки -дано ги поставя правилно ако не ще пробвам пак .Снимките са от телефона за което се извинявам че са с лошо качество.

Vas

Фокуса е супер  (thup) Гледам че много добре се справя при зимни условия  ;)

Иван Вълков

Много е хубав Фокуса  (thup) . Замислям се дали да не сменя Мондеото с Фокус  ::)

п.п. Само да те светна като качваш снимки към форума, използвай иконата с катринка вътре над усмивките. Така снимката директно ще излиза в форума а не като линк.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

tha22don

Красавец ! :) Виждам, че вече е и в клуба  (thup)

ValkataFF

Да вече е в клуба но все нямам време да дойда на срещите .Лайсните ги получих благодарение на колега SENATORA.Но ще намеря време да дойда някой път.

Bobi

Много е красив фокусът! Ще споделиш ли с какви гуми караш ?

ValkataFF

Колега отпред съм с Nokian 185/65/15 -отзад с Debika 185/65/15.Така я купих колата , но мисля да са и последен сезон ,нищо че за Нова Година ходих до Врачанския балкан и се представиха доста добре .Но за всеки случай си бях сложил веригите в багажника и 4-ри мадами  ;) не само да се возят но и да бутат ако трябваше.

Vas

Когато взимаш гуми взимай 195/60/15, това е твоя размер  ;)

alishanov

Цитат на: Vas в 13 Януари 2012 22:35:36
Когато взимаш гуми взимай 195/60/15, това е твоя размер  ;)

Колега, според мен тука малко бъркаш с размера за гумите!За зимата трябва тясна гума а не широка!Аз съм с 4 бр. 175/65/14  Debica Frigo и от както карам с тях не съм закъсвал никъде! (happy)

alishanov

Добре дошъл колега!Фордчето е хубаво желая ти дълги безаварийни километри с него!

nRj

Страхотна колица със страхотен двигател  (thup)
Много безаварийни километри и много хубави моменти  (fri)

ValkataFF

Благодаря ви колеги за хубавите думи,и на вас безаварийни километри.

ValkataFF

Малко да повдигнем темата , все още не съм се отказал от Фокусника  :D и малко снимки:

Alexander edit: Оправих ти снимките

tha22don

Използвай "Директен URL" от сайта, където качваш снимките :) или удари един Enter като поставяш URL-a, за да се разграничат линковете.

Depo-страничните мигачи от къде ги взе, че и аз трябва да сменям моите, че пожълтяха...?

П.С. С тези гуми ще ядеш снега като южняк ;)

ValkataFF

Благодаря за помоща  с снимките , ще се научим някой ден  ;D. Мигачите ги взех от тук http://www.avto.bim.bg/Migach-v-kalnika-lqv=desen-bql-za-FORD-FOCUS-ot-1998-do-2004_p3421m169.html. Относно гумите надявам се да падне по-голям сняг ,та да и се насладя напълно. :))