Молба за помощ - сервиз около Пловдив

Започната от yumyum, 03 Юни 2016 17:08:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

yumyum

Колеги,закъсах в Пловдив.Колата угасна,предполагам хидроудар.Моля спешно някой ако може да помогне с координати на сервиз.В момента чакам репатрак ама след това не знам къде да я карам колата.Телефона ми е 0878726508. Благодаря ви предварително

infomar

Мото-Пфое Пловдив.
Телефон:032 606 606

Нямам представа за други..... може би пловдивчани ще подскажат.

yumyum

Колеги благодаря,оправих се.Моля темата да се изтрие.

opex

По принцип е градивно да се каже каква е колата, какво се е случило и как е оправено.
Иначе ако се случи нещо някога пак (дано не), форума има app в google play за андроид, в който са вписани доста от участниците с имена, никове и телефони по градове и др, на които може да се звънне в случай на нужда от помощ на чуждо място.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

infomar

Цитат на: opex в 03 Юни 2016 23:45:50
По принцип е градивно да се каже каква е колата, какво се е случило и как е оправено.
Иначе ако се случи нещо някога пак (дано не), форума има app в google play за андроид, в който са вписани доста от участниците с имена, никове и телефони по градове и др, на които може да се звънне в случай на нужда от помощ на чуждо място.
А които нямат "app в google play за андроид".... или съм единствен такъв :-\

yumyum

И аз сега разбирам за тази програмка но е без значение за мен,на уиндоус телефон съм но е полезно да се знае.Иначе взех най лесното решение и повиках репатрак от София че пловдивските репатраци обявиха високи цени (320 лв.) за докарване до София и си я оставих в доверен сервиз.