Каква кола/коли бихте си купили, ако спечелите няколко милиона от тото/лотария

Започната от gsto, 15 Април 2016 09:41:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

gsto

Продължение от една друга тема...
Много ми е интересно, каква кола или какви коли бихте си купили, ако спечелите няколко милиона от тотото или лотарията.

Да започна аз:

1. 2016 Focus RS - за фън и ежедневно ползване в града(да наказвам).
2. Mercedes ML - някой голям дизел - за дълги преходи и семейни почивки.
3. Volkswagen Amarok - пак дизел - за лов и риболов.

Ilian Petrov

Аз бих си взел:

1. Focus RS - имаме съвпадение :)
2. Subaru Outback
3. .... горните две май ми стигат  ;D

Septerra

Търсете ме с тези двете, аз съм скромен:

1) Ежедневно Мондео Мк4.
2) За уикендите - ретро 911.

Alexi

hotblooded

За ежедневието в града - Focus 1,5 TDCi ,   за семейни пътувания BMW 5 series touring или Benz E-class T-model дизляци и за кеф Porsche 911 ретро - с въздушно охлаждане...  Или нещо с две врати и 12 цилиндъра като С126 (600 SEC)

ivaylo_m

Спечелихте от Тотото няколко милиона и пак дизляци карате....  :D

moni74

Аз съм скромен - искам само един Mustang Shelby GT350, ежедневна кола си имам. Скромно моторче има - 5.2L Ti-VCT V8

----------------------------

valyo08

marti1996

opex

Тъй като оная ми работа е достатъчно голяма ако спечеля няколко милиона ще си направя Ескорта както все съм си мечтал да изглежда/върви и някакъв здрав бенц със здрав мотор, до към 15к лв макс, вместо да търся някаква 3б@Х7и изгъзицата.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

ivchotr

Колкото и да спечелите, гледайте жените ви да не разбират  (rofl) Да няма после  :'(

martin1977

Мъж се прибира в 4 през нощта, влиза в спалнята и буди жена си:
- Жено, ставай!
- Остави ме, спи ми се ...
- Хайде, ставай бързо ... ставай, че спечелих 2 милиона от тотото!
- Колко е часът? Къде ще ходим сега? Моловете са затворени, самолети няма по това време на екскурзия да идем, утре като станем, тръгваме...
- Какви молове, ма, какви самолети и екскурзии? Ставай, събирай си парцалите и се махай!

Та това е лекарството ако спечелим няколко милиона, за да не ни боли после главата  (rofl)