Ford Focus 1.8 TDDi 2000г

Започната от Vank0, 08 Април 2015 10:23:52

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

Vank0

Здравейте колеги. Oт вчера съм горд собственик на Форд Фокус 1.8ТДДИ 90к.с. 2000г.  Много добри първи впечатления имам, макар до сега да съм карал все големи коли.
Салон е супер запазен, единствено волана е за претапициране, но това е нормално за 15 годишна кола.

Имам само едно-две питания. Днес като запалих, на студен двигател като че ли прекъсваше по малко. Като покарах наред назад и загря , това прекъсване го нямаше вече. Иначе си върви без абсолютно никакъв проблем. Дали не е някоя свещ?

Случайно да знаете размера на чистачките, че забравих да ги измеря преди да се прибера. Искам да си поръчам нови, тъй като живея в Павликени и да не ви казвам магазините за части кви надценки слагат....

И едно последно, засега - каква аларма да си сложа или централно с дистанционно, защото всеки път да отключвам и заключвам с ключа ми е терсене, отвикнал съм просто  ^-^

ICATA

Отиваш при Пенчо,при него има евтини работещи решения за дистанционно заключване.Евтини чистачки от "Козите".

Vank0

Ха градски имало тук  :) Пенчо беше , там до автомивката нали или се бъркам ? Още днес може да мина.

ForeverFord

Честито за колата,пожелавам ти много безаварийни и само да те слуша.Най-лесния и най добрият за централно е като мен да го направиш.Провери зад жабката в модулата една или две букси влизат,ако влиза една търсиш още една някъде до нея скрита и ако имаш и двете букси само си вземаш нов модул.После едно програмиране и си готов.Поне аз така направих
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

ICATA

Цитат на: Vank0 в 08 Април 2015 11:25:29
Ха градски имало тук  :) Пенчо беше , там до автомивката нали или се бъркам ? Още днес може да мина.
Да градски сме [emoji39] .Пенчо е като хванеш от светофара за Бяла Черква към гарата улицата,некъде по средата в лявата страна.

Septerra

Честито за колата, изглежда запазена. Много безаварийни! :)

Аз може да се сметна г/д за земляк и аз, имам много близки роднини в Бяла Черква. Много хубав край. :)

Vank0

Благодаря, дано наистина са безаварийни, че нещо ме притеснява тва прекъсване на студен двигател... :) A Пенчо ще го намеря ,сещам се ,ама май няма да е днес, че ми се отвори повечко работа..

Dmitarcho

Честита !!! Само хубави моменти заедно, и много безаварийни километри ;)
Ръца Пръца

ihovahi

Хубава кола. Честито и само радост да ти носи.  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Pyrhel

Честита и добре дошъл у форумЯ :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Vank0

Благодаря колеги. Тези дни мисля да сложа централно, а към края на месеца да претапицирам волана, че нещо ми лепи. Чудно ми е дали да сложа 2 елипси на кората отзад или да си сложа тубата , кое според вас би свирило по-добре ( не искам някаква грандиозна музика , просто да си има нормален бас и требъл) ?

marti1996

^бас ще си вадиш хубав от тубата пък и няма да разваляш кората, честито за придобивката само да те радва и газ колко можеш  (race)
волана кожен ли ти е ?, ако е кожен има една боя на силвър турска за кожа от която не лепне и не цапа.