Не Фордът на Милчо

Започната от Milcho, 18 Февруари 2015 20:27:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Milcho

Хайде и аз с Не Форд  ^-^

С количката се сдобих преди седмица - BMW E46 325i. Живяло е в Швейцария и има някои интересни екстри и изненади.

Разбира се има нужда и от малко ремонти. Ще споделям в темата ако ви е интересно :)

"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова

ihovahi

Честито. Със здраве да си караш хубавата кола. Изглежда повече от идеална. Много изминати километри заедно и винаги да те радва  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

G_o_c_e_v

Колата е трепач, изглежда супер.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Ина Тодорова

emkata

Честито и от мен! Добре изглежда колата.

Alexi

Иван Вълков

Честито за колата Milcho !!! Много добра кола запазена изглежда, надявам се да те радва доста...особено с този мотор. Честито още веднъж!

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Milcho

Цитат на: Alexi в 18 Февруари 2015 20:47:50
ама що си го обявил :))
Поради моментна загуба на разум  (nut)

Между другото... още на втория ден, след като единия цилиндър нещо не му се работеше, се наложи смяна на свещите. След малко борба излязоха и като гледам не си знаят километрите.

Налях и ново масълце.

Иван Вълков

Многооо нагар бряяяя баси!

п.п Без гадост .....няма радост

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Dmitarcho

Честито, Милчо ;) След толкова търсене, най-накрая се сдоби с желания автомобил ;) Много безаварийни километри и безброй хубави моменти :)
Ръца Пръца

Lucy

Честито! С кеф си карай Нефордчето и да не ти къса нервите, вярно да ти служи винаги ;)
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

martin1977

Милчо ... от край време не те свърташе да вземеш нещо с повече от 4 цилиндъра  :))
И мисля че направи правилния избор.
ДА ТИ Е ЧЕСТИТО!!!

Pyrhel

Цитат на: Milcho в 18 Февруари 2015 20:27:36
Ще споделям в темата ако ви е интересно :)

Да, разбира се. Честита и от мен, безаварийно!
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

pAbLo

Един трилъчев волан и си 6  ;D
Добър избор на двигател,предвид масовото залитане по дизели напоследък 8)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Alexi

мотора много радва с глас и маниери ама на борда се мъдреше едно 17/100 докато го тествахме :) плаче си за газ

SICKandPROUD

Да ти е честита. Кефи  на вид много, но на мене бая теснички ми идват вътре...

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

G_o_c_e_v

Вярно си е, Аз влизам ако ме намажат със свинска мас, ама той е снажен и влиза лесно :D
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Milcho

Е ти даже и седалката не мръдна :D

Вчера свалях фаровете, че единия беше със счупена стойка, а в халогените имаше влага. Та закрепих си стойката аз докато намеря здрава, а халогените пратих за възстановяване на рефлекторите.
Реших да погледна и с какви лампи е...
Вадя късите и  ??? - Osram Night Breaker Limited Edition, вадя дългите - Philips X-treme Vision (май) (pnga)

Milcho

Цитат на: Alexi в 19 Февруари 2015 12:52:33
мотора много радва с глас и маниери ама на борда се мъдреше едно 17/100 докато го тествахме :) плаче си за газ
Мдаа, днес я припалих на газ :) Добре работи. Остана да си поиграя малко с настройките и да поприбера панаира под капака :D

Освен това, както и някои хора забелязаха, колата стои много кофти на пътя с 18-ките (тесни и ниски гуми, разпънати на широки джанти).
Затова се оборудвах с ей тия 17-ки. В момента са със зимни 205/50, но ще се търсят летни 225/45.

ForeverFord

Ей не махна този габарит  (rofl) (rofl) Честито за джантите,много ми харесват  ^-^ ^-^
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Pyrhel

Dmitarcho

Заради тая баварка...вземем да си отидем към Добрич ли... :)
Ръца Пръца

jinjileza

Супер е ! Честито и от мен  ^-^

botev73

Много красив автомобил (clap) (clap) (clap)
Ford Fokus MK 2,5 100

Milcho

Благодаря на всички за добрите думи. Има още какво да се желае, докато стане както трябва, но поне има с какво да се занимавам  ^-^

Вчера ми пристигна новичък горивен филтър. На дизелите били скъпи горивните филтри... дааа бе :D

А днес и нови задни пружини. Слабо място са на модела, чупят се долните витки.

Milcho

Малко да поспамя :D
Нови гуми и филтър купе.

Milcho

Като сме почнали със съединителите

Pyrhel

Ха, и тази е с двумасов маховик!

Alexi

ее ,още от М50 насам вече почти 20г си е двумасов на баварците .. но надали си чул някой да реве от маховик :)

Milcho

Леко да ъпдейтна темата.

Количката си я карам всеки ден и съм изключително доволен. Не съм правил нищо съществено по нея. Липсваше и пластмасовата кора отпред под мотора, както и пластмасовото капаче за пробката за източване на маслото. Онзи ден в дъждовете се присетих за това, а и идва зима. Кората си я поръчах нова, а капачето си го изрязах понеже не го намерих отделно.