за резисторният блок на парното

Започната от opex, 09 Декември 2014 20:52:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

opex

Въпрос: какъв е тънкия цилиндричен елемент? Съпротивление, диод... призрак?

(Le awesome paint skillz)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Иван Вълков

Мен ми прилича на термо предпазител. Подобни има по фурни, фритюрници, сешоари и други. На него не е ли написано на колко градуса е???

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

momo76

opex

Интересно, че на 3та степен не играе роля
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

К.Методиев

Термо предпазител си е, ако е прекъснал спокойно може да го изхвърлиш и да сложиш тънък мост на негово място, а последната степен на всички автомобили не минава през товарните резистори, а директно от ключа затова и при прекъсване на термозащитата работи последната степен.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

opex

Снимката горе е примерна иначе моя като го свалих си имаше мост, явно някога е прекъснал и са го поправили така.
Всъщност го свалих, защото обувката, която отива към моторчето беше хлабава и ръждясала, като се пусне парното ако тръгне свети където прави контакт.
И като го свалих въпросния мост е бил запоен с тинол както трябва, но с времето и друсането докато съм го свалил се е държал на магия и съвсем се е откачил. Вече всичко е наред, преди малко го монтирах.
qaяכSTuning
Suum cuique