Редовни неделни срещи в София

Започната от Pyrhel, 16 Септември 2011 23:00:45

« назад - напред »

0 Потребители и 10 гости преглеждат тази тема.

Pyrhel

Да не забравите, че тази неделя ще сме на пистата на Сапарева Баня!

ПС: Почвам да се чудя дали да не напълня сиерата с гуми и да дойда с нея (devil)

(race)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Светльо

Аз вече взех 2 гуми на Радко, да ги карам натам, взимай сири да има 2 броя с задно.  :P

Pyrhel

Знам, те гумите на Радко седят в мойта мъзъ попринцип :))

supertorr

Няма ли след " Пистата" да направим една среща макар и по-късно/ тази неделя съм свободен, но след 17 и мислех да дойда до Фестивална/
Ако има желаещи да казват.

А за тези които ще бъдат на Сепарева Баня- много екстремно прекарване и висок адреналин>:D

Светльо

Да не забрави ме, утре всички фордаджии на среща!  ^-^ ^-^

Marlboro

(gathering)  Хайде тръгвайте!
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

hotblooded

Утре ще се събирате ли до Фестивална и от колко часа?

Pyrhel

Всяка неделя от 15 :)
Като си говорихме за гумите и утре щях да ти звънкам да ти дам клубната карта. Значи направо на срещата (beer)

hotblooded

Цитат на: Pyrhel в 24 Ноември 2012 21:03:48
Всяка неделя от 15 :)
Като си говорихме за гумите и утре щях да ти звънкам да ти дам клубната карта. Значи направо на срещата (beer)
Имам желание да дойда, ама не обещавам твърдо...

Bobi

Срещата беше доволна, но пак нямаме снимки :D

Pyrhel

И по-добре... Помислиха ни за варвари като резнахме таблото ти, какво ли ще помислят сега, ако видят случилото се (rofl) Или видео как се случваше... (rofl)

А Сири благодари за гумите (beer)

Радко

Цитат на: Bobi в 25 Ноември 2012 19:14:29
Срещата беше доволна, но пак нямаме снимки :D
Щяха да влязат и рената в тях затова така ;)  :D

Pyrhel

Мне, нямахме пунканки, чипс, сладолед и калинки на срещата. Нямахме също въдици и фотоапарати. Обикновено причините се изчерпват с това ;)

lazarkk

И аз благодаря за спортния ауспух  :)) прибирах се през целия път на отворен прозорец и без музика  :D

Радко

Цитат на: lazarkk в 25 Ноември 2012 20:00:28
И аз благодаря за спортния ауспух  :)) прибирах се през целия път на отворен прозорец и без музика  :D
И със 3-4 литра по-малко гас като се гледах как караш  :D

{REDNIKA}

Ех как ми се искаше да съм с вас но няма как вече съм си в Русе на 300 км от Вас Братлета надявам се да успеем да стегнем групичката русенци лека по лека :)
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

hotblooded

Исках да дойда, но имах ходене до Габра (Чукурово) което трябваше да направя около 11 и да се върна в София към 2, да дойда да ви кажа "Здрасти" и към 16 - "газ за Бургас"... Да ама не - някое ********* се обади за бомба в мол Сердика и ни изкараха навън, а колите - вътре, освободиха ги към 1 и нещо и целия график отиде..

amplified

Аз поне си успокоих нервите с отвертката докато бухах по гърнето на  Лазар!
Че вкъщи ме чакаше съседско наводнение... течем още дори :) Въпреки, че спряхме щранговете!

Pyrhel

Нож, отвертка, шило, направено от ключ за гайки на джантите... Бая нерви успокои... Бухайки (rofl)
А мен още ме боли гърлото от хилене (rofl)

BIGFORDFAN

Аз пък бях на алтернативната среща в София (баси, колко познато звучи, май вървя към бан) пред един блок в Овча Купел, по едно време бяхме строили 5 Форда и 1 ГоУф 2, ама бях много ''омаслен'' та не можах да снимам цялата група.

Pyrhel

Щом нямате цаца на срещата и не сте на езерото в Дружба - няма да те банваме :))
Я още нещо познато - къде е официалната покана? :D

Backstage

Ай са обеснете като хората за феновете (като мене) които не можаха да дойдат а не да ми разправате за отвертки и за гърнета без да споменавате подробностите?.......
ай.... :D

Pyrhel

Другия път ела и остани по тъмното (dwo)

amplified

Между другото като излязох до магазина 1 час след като се бях прибрал оная панамера беше паркирала до моята кола :D

BIGFORDFAN

Днес пак имаше среща в Овча Купел на 6 Форда, ама само трима Фордаджии  :)) . Утре официално Ви каня в Билла на Ал. Малинов на по кафе (а някой може да си вземе и поредните гуми - 5 броя), около 11 - 11.30 ще съм там по работа и може да полафим.

supertorr

Цитат на: BIGFORDFAN в 27 Ноември 2012 23:52:38
Днес пак имаше среща в Овча Купел на 6 Форда, ама само трима Фордаджии  :)) . Утре официално Ви каня в Билла на Ал. Малинов на по кафе (а някой може да си вземе и поредните гуми - 5 броя), около 11 - 11.30 ще съм там по работа и може да полафим.
Марто може да мина по това време.

supertorr

улица Атанас Узунов, София
http://m.google.com/u/m/zngD3d За идващите на срещата, да предопредя, че има скатана патрулка гледаща движението посока Ат. Узунов към Плиска почти срещу мястото където влизаме за паркинга на Фестивална.
Може би снимат защото се бяха опънали господта най-удобноC:-)C:-)C:-)

Pyrhel

Това новото барче под Фестивална е готово и днеска бяхме там. Доволно е, май всички го харесаха и ще останем там. Хем ни е точно до вратите на колите :)

Да се надяваме, че оня пич с Мерцеьеса, дето ми се кара като паля гуми, ще чисти снега :))

Pyrhel

Временно спирам събирането на гуми, не носете, че няма къде да ги държа, вече имам 70 и кусур броя :D

supertorr

A и зимата ще ти се опъват малко повечен за гърменето им