Редовни неделни срещи в София

Започната от Pyrhel, 16 Септември 2011 23:00:45

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

Bobi

Утре се надявам на голяма среща  (beer)

Pyrhel

Взимам торбата с лайсните с мен (clap)

ЕДИТ:
Днес беше доста доволна среща! С пожелание всеки път поне по толкова да се събираме :P

Yoshi, голям палавник си, трябва да мислим за сбирка на някоя писта! Дали ще останат здрави лайсните в багажника до Габрово? (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

yoshi

няма проблеми в багажника е меко а относно пистата идеята ми допада само да намерим такава напоследък много ме хапи кучето  :D лятото ходихме 2 пъти да караме картинг в бенковски ама друго ще е на някоя пистичка.иначе сбирката си беше повече от доволно,дайте да мислим за хижа нещо да събираме пари и другия месец да се понасяме  (stir) трябва да се разпуска помислете по въпроса  (buddies)

{REDNIKA}

За мое огромно съжеление аз няма да мога защото през целия декември в Кауфланд ще се бачка яко и няма да имам време за почивка
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Pyrhel

Тази неделя е възможно да пропусна :(

Което ме подсеща - кой ще вдигне ръчичка от редовните срещаджии да вземе няколко комплекта лайснички и той? Поне 2ма трябва да сме в София :)

Bobi

Има изгледи да се наложи да работя утре  (hammer) .... Та, да знаете, че мога да пропусна!

Чебурашка

Здравейте,утре ще има ли среща?В колко часа е ако се провежда,ще ми е интересно да я посетя  (coffee)

Pyrhel

Здрасти, събираме се в 18ч. и се чакаме на паркинга до около 18:20. Ще се опитам да дойда, но не знам дали ще успея да се оправя :(
Със сигурност ще има фордове :P

bobitbg

Момчета къде е срещата днес и в колко за да се разходя и аз???

Bobi

Събираме се на стадион "Васил Левски" и после отиваме в една кръчма. На втората страница Pyrhel е пуснал снимка и описание на мястото :) . За съжаление аз днес пропускам! :(

amplified

Иван Вълков

"Лошо Седларов.......... много лошо"  :( май нещо някой вече са санкционирани

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Чебурашка

Надявам се другата среща да има по-висока посещаемост  :'(

Pyrhel

Не жълт, червен направо. С Оля като отидохме и "А, няма Фордове!", отиваме в заведението - пак няма никой. Лошо, лошо!

Чебурашка

Ние с amplified стояхме до 18,30 на стадиона  :o

Pyrhel

Мда, ние цъфнаме към '45, че аз пътувах от далече (blush)

Нищо, следващата!

Vasilev

За жалост и аз не можах да присъствам на срещата, но пък бях на една много приятна екскурзийка. За срещата с Форд по време на екскурзията - Ford Sierra и крава

Pyrhel

Имам едно питане/предложение :)

Ако се очертава по-масирана сбирка идната седмица, искате ли да се съберем няколко часа по-рано? Иска ми се да посетя 2 срещи в 1 ден - ще мръдна до Стара Загора :)

petermitkov

sapienti sat

Bobi

Аз предлагам да се събираме в 16 или 17 часа през зимата ?

yoshi

аз съм за и ако има как да сменим и тъпата кръчма  >:(

Pyrhel

Подкрепям предложението на Боби, че много студено иначе и ни замръзват ушаците на стадиона :D
Yoshi, напъно съм за!

hitrata_lisi4ka

На мен не ми замръзват ушичките :)

Момчета и аз съм за промяна на кръчмата.
Искам нещо русо, може и метла!

yoshi

сега надявам се няма да се проточи избора на нова кръчма като историата с лайсните и логата  >:D някво топло и отпред да има място за коли  ^-^ остава само и мястото да е някво централно в смисъл горв долу всеки да му е удобно ( май няма такова а ?  (omg) )

hitrata_lisi4ka

Их бе! Има едно заведенийце срещу Александър Невски (Мама Миа). Не е лошо и определено има къде да се спира, ама в неделя е фраш, защото и на Пежо и Мерцедес са им там сбирките...

Другото, което може да е подходящо  нещо такова :) ЦЪК
Искам нещо русо, може и метла!

{REDNIKA}

Не лоша пицарийката но дали ще се съберем вътре :) можем да опитаме :)
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Pyrhel

Е баш пък на Скобелев да се ръчкаме... :) Сега ще поразгледам картата, какво мислите - трябва ли задължително да има нещо за ядене или може и кафе да е?

В неделя с Боби ще бягаме към Стара Загора към 15:30 - 16:00 - май ще се наложи да я пропуснем срещата, че много рано ще стане за останалите :(

Чебурашка

Не е ли по-добре да се направи по рано,че да не стане както миналата (tumbleweed)

Pyrhel

Аз определено съм за! :) Даже за мен ще е по-добре, че после с Боби нали ще бягаме...
Зависи вече колко по-рано е удобно на хората.

Чебурашка

Може да предложите с Боби  час примерно 14.00 и другите да пишат дали им е удобно или кога могат да дойдат  (fri)