Рожденикът днес!

Започната от hitrata_lisi4ka, 11 Ноември 2011 13:13:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Alexi

тука нещо някой пропусна най важния рожденник ( тия камъни са в градината на най близките му познати )  ::)

Иван Вълков

ако съм пропуснал някой извинявам се просто през Тапаталк невиждам рожденниците

п.п. Готово поправих се

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Bobi

И аз не мога да ги видя.... :/ Но ако говориш за Анатолий, не сме пропуснали :)

Vasilev

Честит рожден ден Pyrhel! Жив и здрав и гаража един ден да се превърне в този, за който си мечтаеш! И там да ни оправяш колите  (fri)!
Честит празник и на всички именници!

ForeverFord

Честит рожден ден,да си жив и здрав и много се радваме че направи тази голяма стъпка със създаването на този форум  (fri) (fri)
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

VENTCI

ForeverFord

хехе да споменем че и Nipresi има имен ден да е жив и здрав и всичко най....

Иван Вълков

Danchev също да се чуства официално поздравен  (beer)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

mitakinen

Честит рожден ден на Анатоли. Важното е да си жив и здрав - другото ще си го купиш!
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

petermitkov

ЧРД с пожелание за много здраве и гаражи :)

sapienti sat

road runner

Първо Анатоли Ч.Р.Д мой човек .... всичко най ти пожелавам и всичко което ти си пожелаеш да се сбъдне , второ пожелавам честит празник на всички които празнуват и трето къде излиза кой е рожденик ,че аз не виждам такова поле , та занапред да не закъснявам :)?

Alexi

мда де ама човека имал Рд преди 4 дена разбрах днес .. няма кой да пусне пост в темата ...

Иван Вълков

Изглежда аз подведох крак към това не бих казал не доразумение  :-[. От поста на Боби днес останах с впечатление, че Анатоли днес има рожден ден за което се извинявам. Найстина супер неприятно ми стана, че точно тук никой не се е сетил а сега и аз как се подведох да му се невиди..... извинявам се още веднъж. Честит рожден ден макар и на патерици

Vasilev

Баси как се изложихме  :-[ Айде дано поне всички наши пожелания ти се сбъднат двойно.

Pyrhel

Благодаря :)

ЧРД на Nipresi, а на Данчев - много здраве и бързи обиколки на Дракона :P
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Иван Вълков

Честит празник на всички студенти (fri) Да внимават с пиенето и как и с кой ще се събудят на следващият ден   ;)

Иван Вълков

Честит Имен ден на всички именници!!!! Днес е Йордановден 06.01. да се чустват поздравени всички Йордановци, Данчовци, и техните пройзводни!!! Наздраве ( какво хубаво съвпадение че днес е и петък - Ден на майстора  (happy) )

Vas

По нашия календар е Иванов ден :)

ПС: Католик съм  ;)

Pyrhel

Нека честитим рожденния ден на Поли като й пожелаем само хубави моменти, здраве и късмет както на нея, така и на хората, които обича!
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Иван Вълков

Честит рожден ден и от мен! Мисля че по-важно от здравето няма, затова бъди жива и здрава!

mirohristov

Честит Рожден Ден ! Нека здраве и късмет винаги да бъдат с теб !
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

ForeverFord

Честит рожден ден,да си жива и здрава и много късмет

Alexi

petermitkov

sapienti sat

Vas

Честит Рожден ден  ;) Много здраве, щастие и късмет  (thup)  (fri)

Чебурашка

Ч Р Д  (fri) Приятно изкарване

Polly

Благодаря на всички за хубавите пожелания! (beer)
Името няма значение...
                                  Важни са ХОРАТА, които седят зад него!

Alexi

такаа ,днес съм рожденник ,няма как някой от вас да ми честити предварително тъй като тия данни ми липсват в скайпове и т.н. ,айде наздраве аз вече съм на маса  (fri)

mirohristov

Честит рожден ден! Да си жив и здрав, много щастие и късмет!   (fri) ...ааа и щях да забравя НАЗДРАВЕЕЕ!
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Иван Вълков

Честит рожден ден Алекси!!! Жив и здрав да си!!!