Първия Ranger у ФорУмО

Започната от G_o_c_e_v, 04 Август 2014 20:57:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

G_o_c_e_v

НАЛИ (rofl), толкова нямаше да има, ако не беше алармата, тя много кабелаж има и модула за фаровете също прави плетеницата (rofl)
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

G_o_c_e_v

Новото си е ново, вече парното пари, като си доближиш ръката до въздуховодите.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Мишо

G_o_c_e_v

Да не кажете, че съм продал машинката ^-^ кара се редовно и върви на гръм 8) 20250824_135359.jpg

ivchotr

Този бидон в коша има ли тон?

G_o_c_e_v

Ако беше вода, щеше да е равно на 1000кг ама е нафта и не и знам коефициента

Alexi

0,84 е .. температурата също влияе доста при нафтата ,за това по бензиностанциите се усреднява и смята при 15 градуса при доставки инак на тия тонове става мазало ( доставките им винаги са в килограми/тонове и така я купуват от лукойла )

ivchotr

В армията цистерните са оборудвани с литромери. И старшинката като отиде с горивовоза да докара нафта в поделението, си отлива туба примерно, пътьом паркира цистерната някъде на слънце за час - два, нафтата си разширява обема от жегата и като я закара в ГСМ-а, по литромер всичко си е о'к :D

А пък винаги ми е било чудно как 20-литрова пластмасова туба успява да събере 22 - 23 литра нафта. Някои и повече :D

Alexi

не си само ти ,на всички които ползват туба като средство за измерване им е чудно  :D

ivchotr

Не, бе. Наливаш бензин в туба от 20 литра от колонка на бензиностанцията и тя отчита 20 литра до горе. Ако сипеш обаче нафта, събира повече. И това се случва на различни бензиностанции. Вероятността да нацелваш все барани колонки не е много голяма :D