Нощни срещи в София

Започната от amplified, 17 Май 2013 17:52:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nebhotep

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Pyrhel

Той всичко прави кат' говедо, нали такa, Орех и SayNothing? :))
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

opex

(така и така Боби ще удря метлата, та....) Аз на края теб ще те ...говедосам заради тая история... :D :D :D :-[
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Pyrhel

Ааа, Боби днеска му промихме мозъка в Sweet-a на обяд и няма да трие и да ни шиба, нали?
Цитат на: Divane 777 в 28 Октомври 2013 22:47:32
хахаха айдеее...подпукахте се  ???
Да беше дошла вечерта да видиш... :)) Че и Плаза е наша (rofl) Орехът е стар чалгар (rofl)

Divane 777

Олелеле гадовееееееееееее !  :'( Защо не се обадихтеееееееееееее ? Искам и аз с ореха в Плазааааааааааааа

Nebhotep

Абе този орех какво го налазихте бре, ще му стопите лагерите...  (rofl)  (rofl)

Divane 777

Ае де ... за едни лагери ли сте...ще му ги смениме  :))

ceco.deyanov

Ами ще го налазят като им дава шоколадчета (rofl)

Pyrhel

Ей сега ще видим кой на кого ще стопи лагерите (rofl)

Divane 777

Мисля да ходя да купя малкo резервни , че ще имате нужда от подмяна...по няколко пъти...

opex

Хора извинявайте, че до сега ви държах в неведение, много ви уважавам, но емигрирам.... нощеска ми е полета
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Pyrhel

И ти ли :( Борето си замина, Боби ще си заминава, сега и ти... Кои оставаме... Айде да не изброявам поименно, че ще стане скандал :D

Bobi

Много бързо ме изпратихте, уе, копиленца. Тук съм си :D

Аз навивам жената за Сапарева баня. Все още не е сигурно, но 90% ще дойдем.

hitrata_lisi4ka

Боби, аз много силно те чакам :D
Искам нещо русо, може и метла!

Nebhotep

Аз съм тука бре... :o
Орехче , много съжалявам че ни напускаш, но вярвам че ще се върнеш. Навестявай ни и от чужбина. Дерзай.

opex

много си държа на оригиналните лагерчета просто ;/ принуден съм
qaяכSTuning
Suum cuique

Divane 777

Значиииииииии .... орех аз от тебе това не го очаквах  :'( :'(

Иван Вълков

Цитат на: opex в 29 Октомври 2013 20:15:37
Хора извинявайте, че до сега ви държах в неведение, много ви уважавам, но емигрирам.... нощеска ми е полета
......като прочета подобни мнения и ми се свива сърцето  :'(. В България положението е АД но без хора няма как да се оправи. Просто винаги когато съм излизал извън страната нямах търпение да се върна. Надявам се че всички млади хора скоро да спрат практиката с имиграцията иначе местата им ще заемат бежанци и малцинства. Извинявам се спама и няма нищо общо със срещите в София.  :-[

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Vanko

Еееееееее, тва е бъзик очевАдно, вие пък...

Lucy

Цитат на: Pyrhel в 29 Октомври 2013 19:30:29
Ей сега ще видим кой на кого ще стопи лагерите (rofl)
(rofl)

Пффф... леко съм обкръжена!
Щях да си изпусна срещата с това кафе.
Мисля да отпочина тия дни, за да си вземе въздух и Ореха :)
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

B.Stoilov

Pyrhel

Divane 777

Тебе сън не те хваща да отидеш на омв :D

mitakinen

Може би вече работи там. Да не се учудя да ми напълни резервоара някой път  :D

B.Stoilov

Да или не :D охх много ми е трудно докато стигна до същността :D (rofl) (rofl)

LLCooL

Marlboro

Скоби ли ще им слагаш?
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

Nebhotep

Орех, к`во стана полета ли изпусна?

opex

Тоз пък и онз веднага ме изгонихте.... :D
Майтап беше бе :D Виж че жените са тръгнали на hunting party и искат да ми стОпат лагерите... пък аз си държа на заводските още :D
qaяכSTuning
Suum cuique