Въпрос зa офсет нa джaнти Форд Пумa

Започната от like_my_style, 12 Януари 2014 22:02:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

like_my_style

Здрaвейте колеги,въпросът ми е следния,ще взимaм нa пумaтa нови джaнти,но са от Варнa и немогa да ги пробвам,оригинaлните нa пумa сa ЕТ35 тези който съм хaресaл сa ЕТ40 центрaлен отвор 73мм тукa мисля да е с втулки,но зa офсета много се двоумя,кaк мислите дали ще стaнaт,евентуaлно след товa някaкви проблеми?

opex

Здрасти, зависи колко J (широка) е новата джанта. При еднакви други характеристики на джантите ЕТ40 означава, че ще е 5мм по-прибрана от ЕТ35.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

like_my_style

ами новите са 7J а оригиналните ми са 6J,дали ще станат при разлика ET35-ET40,6J-7J

opex

Ще станат. Само за втулката искам да те посъветвам да намериш или да ти направят възможно най-точна и плътна, че разликата е голяма и е друго когато джантата се осланя само на шпилките за да се бори с радиалните сили особено като се удрят дупки и др. подобни.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

like_my_style

Разбрах колега,благодаря за помоща,втулките мисля да ги правя от пластмаса,било по добре да са от мек материал,така ме посъветваха

blenda

Според мен втулките трябва да са стоманени, пластмаса е глупост.